iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit is de prijs van de IONIQ 6 First Edition

De prijs van de IONIQ 6 First Edition is bekend. Deze exclusieve introductieversie van de IONIQ 6 is er vanaf € 62.895; een zeer scherpe prijs voor wat dit extra rijk uitgeruste topmodel allemaal te bieden heeft. De IONIQ 6 First Edition is vanaf 9 november 2022 vanaf 10.00 uur online reserveren via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai, waarbij de volgorde van het moment van reservering bepalend is.

Wees er snel bij, want van deze speciale versie van de elektrische sedan komen er slechts 250 naar Nederland. Snelle beslissers profiteren bovendien van allemaal speciale voordelen, zoals een gratis eenjarig abonnement op een IONITY Premium-laadpakket met Charge myHyundai. Benieuwd naar alle prijzen en de uitrusting van de IONIQ 6 First Edition?
Bekijk prijzen en uitrusting

Binnenin geniet je van bijzondere designaccenten die uniek zijn voor de Hyundai IONIQ 6 First Edition.

Zakelijke lease en private lease

Voor zakelijk rijders is de IONIQ 6 First Edition verkrijgbaar tegen een zakelijk leasetarief, via Hyundai Lease, vanaf € 679 per maand (60 mnd/10.000 km/jr) en vanaf € 749 per maand (48 mnd/10.000 km/jr). Het private-leasetarief is vanaf € 869 per maand (60 mnd/10.000 km/jr) en vanaf € 949 per maand (o.b.v. 48 mnd/10.000 km/jr).

De IONIQ 6 First Edition wordt geleverd inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket. Opladen met IONITY betekent: profiteren van hoge laadsnelheden en korte laadsessies – met 100% hernieuwbare energie voor emissievrij en CO2-neutraal rijden – bij meer dan 1.700 krachtige IONITY-oplaadpunten langs de belangrijkste Europese snelwegen.

De Hyundai IONIQ 6 First Edition met speciale ‘First Edition’ lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen.

Topmodel met 77,4 kWh-accupakket

De IONIQ 6 First Edition is een zeer exclusieve versie van de nieuwe elektrische Hyundai. Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving heeft een gecombineerd vermogen van 325 pk en 605 Nm aan koppel en staat op 20-inch lichtmetalen matzwarte velgen met 245/40 R20-banden (Pirelli). In deze configuratie bedraagt het rijbereik tot 519 km (volgens WLTP).

Glanzend zwarte sierlijsten aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken en glanzend zwarte buitenspiegelkappen benadrukken de strakke look van de IONIQ 6 First Edition. Binnenin geniet je eveneens van bijzondere designaccenten, waaronder een glazen schuif-/kanteldak, zwarte hemelbekleding en speciale ‘First Edition’ lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen