iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

En daarom wassen wij graag gratis uw auto!

Hyundai wil niet zozeer het grootste merk zijn, maar wel het meest geliefde. Om dat te bereiken, streven we naar maximale klanttevredenheid. En dat doen we op allerlei manieren. Zoals het bieden van iets extra’s. Bijvoorbeeld het wassen van uw Hyundai na elke onderhoudsbeurt.

Hyundai staat voor kwaliteit. En daarin gaan we heel ver. Onze service moet perfect zijn, net als het onderhoud aan uw auto. Dat beloven we niet alleen, die verplichtingen hebben we ook vastgelegd in een officiële Klantbelofte. Klik op de afbeelding hieronder voor een grotere weergave.Hyundai Five Star Rating
Wat je belooft, moet je nakomen. Daarom introduceerden wij begin dit jaar Hyundai Five Star Rating, een sterrenwaarderingssysteem voor Hyundai-dealers. De klant bepaalt hoe goed de service van een Hyundai-dealer is.

Klantvriendelijkheid
Door deze scores openbaar te maken kunnen andere bezoekers simpel en snel achterhalen hoe de Hyundai-dealer presteert op het gebied van service en klantvriendelijkheid. Benieuwd hoe uw Hyundai-dealer scoort met Five Star Rating?

Bekijk alle scores

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen