iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

De ideale gezinsauto volgens RTL Autowereld

Op zoek naar een ruime auto voor het hele gezin? Een auto met een heerlijke motor, een groot en modern infotainmentsysteem, de allerlaatste veiligheidssystemen, voldoende plek voor 5 inzittenden en ook nog eens ruimte voor een hond? Dan kom je volgens RTL Autowereld automatisch uit bij de nieuwe Hyundai i30 Wagon. Check onderstaande video:

Drie carrosserievarianten Hyundai i30

Behalve de ruime Hyundai i30 Wagon telt de i30-familie nog twee carrosserievarianten: de 5-deurs allrounder Hyundai i30 en de stijlvolle Hyundai i30 Fastback. Alle drie zijn ze dit jaar helemaal vernieuwd en ook alle drie zijn ze verkrijgbaar in de op de autosport geïnspireerde uitvoering N Line.

Bij de drie carrosserievarianten van de i30 trekt het moderne design direct de aandacht. De voor- en achterbumper ondergingen een metamorfose, net als de 16- en 17-inch velgen, de grille en de LED-dagrijverlichting (DRL). Deze is nu V-vormig en zorgt voor een strakke, supersportieve look.

In de Hyundai i30 ben je natuurlijk helemaal connected. Je kunt je smartphone draadloos koppelen en voor een perfecte gebruikservaring is de Hyundai i30 uitgerust met een 7-inch digitaal cluster en een 10,25-inch touchscreen. Uiteraard is het systeem compatible met Android Auto en Apple CarPlay.

De Hyundai i30-familie, met v.l.n.r.: de Hyundai i30 Wagon, de Hyundai i30 en de Hyundai i30 Fastback.

Speciale Bluelink-app op je smartphone

Hyundai levert de i30 natuurlijk met Hyundai Bluelink. Met de speciale Bluelink-app op je smartphone kun je op afstand de voertuigstatus, bedieningsfuncties en andere Bluelink-functies controleren. Ook kun je op elk gewenst moment vanaf afstand opdrachten naar de auto versturen.

In zijn klasse behoort de Hyundai i30 tot de allerveiligste auto’s. Het technologiepakket Hyundai Smart Sense is uitgebreid en biedt nog meer veiligheidssystemen. Bovendien kreeg Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) een upgrade; het systeem herkent nu niet alleen voertuigen en voetgangers, maar ook fietsers.

En dan is er natuurlijk nog de aandrijflijn. Welke gaat het worden? Kies je voor de 1.0-liter T-GDI-benzinemotor met 88 kW (120 pk)? Of wordt het de 1,5-liter T-GDI-benzinemotor met 118 kW (160 pk). Beide motoren zijn standaard voorzien van 48-volt Mild-Hybrid-technologie voor een lager brandstofverbruik.


Ontdek de Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen