iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Waarom de KONA Electric volgens RTL Autowereld een succesnummer is

Als je een televisie-item maakt over elektrisch rijden kun je natuurlijk niet om Hyundai heen. Want zoals Allard Kalff van RTL Autowereld terecht opmerkt: Hyundai is het enige merk dat alle ecovriendelijke aandrijflijnen nu al in de showroom heeft staan. ‘De KONA Electric, NEXO (waterstof-elektrisch), IONIQ Electric, Hybrid en Plug-in Hybrid zorgen ervoor dat Hyundai op dit moment het bestverkopende merk is als het gaat om elektrisch aangedreven auto’s in Nederland. En het absolute succesnummer is de KONA Electric.’ Bekijk hieronder het item van RTL Autowereld over deze volledig elektrische SUV.

KONA Electric – met 4 % bijtelling

De Hyundai KONA Electric – met slechts 4 % bijtelling voor zakelijk rijders – is de eerste 100 % elektrische SUV in Europa. Benieuwd naar wat de KONA Electric allemaal in huis heeft? Ontdek hem op deze speciale pagina. Of kom hem uitproberen bij de dealer.

Boek een gratis proefrit

 

Alle elektrische Hyundai-modellen

De range elektrische auto’s van Hyundai telt de meest uiteenlopende groene modellen: de batterij-elektrische auto’s (BEV) KONA Electric en IONIQ Electric (beide met 4 % bijtelling), de waterstof-elektrische (FCEV) NEXO (ook met 4 % bijtelling) en de IONIQ Hybrid (HEV) en IONIQ Plug-in Hybrid (PHEV). De IONIQ Hybrid combineert een zuinige brandstofmotor met de energie van een oplaadbare batterij. De Plug-in Hybrid doet hetzelfde, maar heeft een grotere elektrische actieradius en kan aan de laadpaal worden opgeladen.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen