iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

RTL Autowereld over de i10: van ‘auto voor erbij’ naar ‘enige auto’

Waar auto’s uit de compacte klasse vroeger vooral ‘auto’s voor erbij’ waren, kunnen ze nu heel goed je 'enige auto’ zijn. Dat stelt RTL Autowereld na een uitgebreide testrit in de nieuwe Hyundai i10. ‘Hyundai heeft namelijk allerlei techniek, luxe en veiligheid van zijn grotere modellen in deze auto gestopt’, oordeelt het autoprogramma. ‘Zo kan deze i10 zelf remmen voor een dreigend ongeval met andere auto’s.’ Benieuwd wat de nieuwe Hyundai i10 allemaal nog meer kan? Bekijk hieronder de video.

Niet bespaard op functionaliteit

Volgens het digitale automagazine Autozine zit de belangrijkste vooruitgang in de uitrusting. ‘De testauto is de meest luxueuze Premium-versie en die is voorzien van een volwaardig infotainmentsysteem. Daarbij is niet bespaard op functionaliteit, want het audiosysteem heeft ook een DAB+ radio. Het communicatiesysteem biedt ondersteuning voor Apple Carplay, Android Auto en draadloos opladen van telefoons. Dankzij een eigen internetverbinding en de zogenaamde Bluelink-app kan op afstand de technische staat van de auto worden uitgelezen en kan bijvoorbeeld vanuit huis een bestemming in het navigatiesysteem worden ingegeven.’

Lees de hele test van Autozine

Volgens Autozine is niet bespaard op functionaliteit, ‘want het audiosysteem in de nieuwe Hyundai i10 heeft ook een DAB+ radio’.

Basisversie: verbazend geavanceerd

Ook het magazine Auto & mobiliteit roemt de rijke uitrusting van de nieuwe Hyundai i10. ‘Goed nieuws: ook de basisversie heeft bijvoorbeeld al stop-start, cruise-control, centrale vergrendeling, elektrische ramen, bandenspanningscontrole, eCall noodoproepfuncties, en een iets minder chique en kleiner beeldscherm als boordcomputer. Maar bijvoorbeeld ook zaken als anti-botsbeveiliging op je voorganger, vermoeidheidswaarschuwing, stabiliteitsregeling en zelfs rijstrook assistentietechniek die je tussen de lijntjes houdt. Kortom: juist de ‘i-Drive’ van nog geen dertien mille is een verbazend geavanceerd autootje.’

Auto & mobiliteit vindt ‘de Hyundai i10 i-Drive’ van nog geen dertien mille een verbazend geavanceerd autootje’.

Hoe ziet jouw ideale Hyundai i10 eruit?

De nieuwe Hyundai i10 valt vooral op door zijn volwassen uitstraling en immense binnenruimte. Ontdek hem zelf op de speciale Hyundai i10-pagina. Of stel hem direct helemaal naar jouw eigen smaak samen in de car configurator.
Hyundai i10 samenstellen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen