iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wat vindt Tom Coronel van RTL Autowereld van de Hyundai KONA? Bekijk de test

Herinner je je nog het grappige filmpje over de Hyundai KONA in die joekel van een kledingkast op het Marktplein in Rotterdam? Nou, daar zijn ze bij RTL Autowereld heel handig op ingesprongen, met een verrassende autotest als resultaat. Over de uitslag van die test zeggen we nog even niets, die moet je hieronder zelf bekijken. Een ding kunnen we je ál wel verklappen: de KONA staat presentator Tom Coronel eigenlijk best wel goed. Kijk maar!Pas jij de KONA ook?
Benieuwd geworden naar de Hyundai KONA? Probeer hem ook eens uit! Wedden dat ie ook in jouw garderode past? Kom gratis proefrijden bij de dichtstbijzijnde Hyundai-dealer, of ontdek hem eerst op onze speciale KONA-pagina. Hier vind je echt alles wat je wilt weten over onze nieuwe SUV.

Ontdek de KONA

Twee krachtige turbobenzinemotoren
De geheel nieuwe Hyundai KONA is een compacte, maar échte SUV met een uitgesproken design. Hij is leverbaar met twee krachtige, zeer efficiënte turbobenzinemotoren: de 1.0 T-GDI met 88 kW (120 pk) en de nieuw ontwikkelde 1.6 T-GDI met 130 kW (177 pk). In de zomer van 2018 volgen twee 1.6-liter turbodieselversies, met vermogens van resp. 85 kW (115 pk) en 100 kW (136 pk).

Volledig elektrische Hyundai KONA
Wist je dat de Hyundai volgend jaar ook met een volledig elektrische variant van de KONA komt? Daarvoor heeft Hyundai een compleet nieuw, groter accupakket en een nog krachtigere elektromotor ontwikkeld. De elektrische KONA krijgt de grootste actieradius in zijn klasse: ruim 500 km volgens de officiële NEDC-testcyclus. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de KONA?

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen