iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Misschien wel de leukste SUV van Nederland

Vijf verschillende SUV’s (Sport Utility Vehicle) heeft Hyundai in zijn gamma. Vijf! En zelfs zés als je daar ook nog de IONIQ 5 bij optelt, al spreken we in het geval van deze elektrische auto liever over een CUV, een Crossover Utility Verhicle. Maar CUV of SUV, het blijft een indrukwekkende auto. En dat geldt ook voor de jongste telg van de SUV-familie, de BAYON. Voor wie is deze nieuweling bedoeld? En wat heeft hij allemaal te bieden? Stéphane Kox van RTL Autowereld ging op onderzoek uit. Bekijk hieronder haar indrukken.

Standaard al heel dik uitgerust

De nieuwste SUV van Hyundai is er vanaf 21.695 euro. Dit is de BAYON in de uitvoering i-Motion en met zijn aantrekkelijke looks en dikke uitrusting is dit misschien wel de leukste SUV van Nederland. Standaard beschikt de BAYON over onder meer cruise control met snelheidslimiet, Bluetooth en airconditioning. Andere features, infotainment- en veiligheidssystemen zijn:

• Digitale radio (DAB+)
• eCall (Emergency Call)
• Noodremassistent (FCA) met voetganger- en fietserherkenning
• Vermoeidheidsherkenning (DAW)
• Actieve rijbaanassistentie (LKA)
• Grootlichtassistent (HBA)
• Leading Vehicle Departure Alert (LVDA)

Behalve een innovatieve aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie biedt de Hyundai BAYON ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

48-volt mild hybrid-technologie

Behalve een innovatieve aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie biedt de Hyundai BAYON ook de beste veiligheids- en connectiviteitsfuncties in zijn klasse. Uiteraard is hij voorzien van de nieuwste versie van Hyundai Bluelink. Daarmee kun je via een app op jouw smartphone overal waar je maar wilt bepaalde functies van de auto checken.


Ontdek de Hyundai BAYON

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen