iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Monique van Rossem over haar i10: 'Wat een heerlijke auto!'

Het is inmiddels al haar vijfde Hyundai i10. Dat Monique van Rossem een echte i10-fan is, kunnen we wel stellen.

‘Ik verknocht aan Hyundai? Haha, dat kun je wel zeggen! Twintig jaar geleden kocht ik mijn allereerste, een Excel. Daarna volgden een Accent en een i10. Van dat laatste model ben ik helemaal weg. Wat een heerlijke auto!’

Luxe uitvoering

‘Compact maar toch ruim, comfortabel, fantastische rijkwaliteiten … inmiddels is dit alweer mijn vijfde Hyundai i10, een zwarte. En omdat ik er per jaar zo’n 20.000 kilometer in rijd, wilde ik graag een luxe uitvoering. Eentje die van alle gemakken voorzien is. Cruise control bijvoorbeeld mag niet ontbreken, maar ook verwarmbare buitenspiegels zijn erg handig. Met de winter voor de boeg ga ik daar een hoop plezier aan beleven!’

Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen