iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

'Alleen nog zelf tanken, that's it'

Rick Leerentveld uit Zwolle hoeft nergens rekening mee te houden: hij rijdt zijn Hyundai i10 via private lease.

'Ik rijd deze Hyundai i10 via private lease. Dat is zó makkelijk; je hoeft echt nergens rekening mee te houden. Wat ik er ook fijn aan vind, is dat er geen extra of onverwachte kosten bij komen. Je betaalt behalve het maandbedrag alleen nog het tanken, that’s it.'

Nooit klachten

'Ik heb voor de Hyundai i10 gekozen omdat er een goede aanbieding was. Ik gebruik ’m vooral om van en naar hockeywedstrijden te rijden. Hij bevalt heel goed, ik heb nooit klachten en ben er behalve voor het plaatsen van winterbanden nog niet mee naar de garage geweest. Het enige dat ik jammer vind, is dat er geen carkit in het pakket zit. Ik bel vaak tijdens het rijden en dat gehannes met een kabeltje is niets voor mij. Maar dat is dan ook echt het enige minpuntje!'


Lees meer reviews

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen