iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Aanbieding KONA Electric – profiteer nog snel van 8% bijtelling

Ben jij op zoek naar een nieuwe elektrische auto? Dan wil je er natuurlijk zo snel – en ook zo voordelig – mogelijk in rijden. Als je nu kiest voor de KONA Electric sla je twee vliegen in een klap: je betaalt slechts 8% bijtelling en je rijdt er zo in weg.

Maar in 2021 geldt toch een fiscale bijtelling van 12 % voor elektrische auto’s? Dat klopt, maar Hyundai heeft de KONA Electric extra ingekocht. Het betreft auto’s die geregistreerd zijn in 2020. Dat betekent dat je, ook nu in 2021, nog steeds 8 % bijtelling betaalt. Daarmee bespaar je tot wel € 94 per maand op je netto bijtelling! Wil jij ook met 8 % bijtelling in een gloednieuwe KONA Electric rijden?

Profiteer nu van 8% bijtelling

Kies nu voor de Hyundai KONA Electric en profiteer van 8% bijtelling in plaats van 12% die in 2021 voor elektrische auto’s geldt.

Actieradius tot wel 484 km

Voor een scherp geprijsde elektrische auto met een riante actieradius moet je dus bij de KONA Electric zijn. Deze compacte SUV met 64 kWh-batterijpakket heeft volgens de strenge WLTP-meetmethode een actieradius tot wel 484 km. Dat is van Utrecht helemaal tot Parijs.

Een grote batterij moet je ook snel kunnen laden. Daarom kun je de KONA Electric naar keuze laden met 1-fase AC (11 kW) of, als je meer haast hebt, 3-fase AC (22 kW). Wil je nog sneller laden, gebruik dan een DC-lader (50 kW). De KONA Electric ondersteunt het allemaal.

Batterijstatus checken via een app

De Hyundai KONA Electric heeft alles wat je zoekt in een elektrische auto: een riante actieradius, een rijke standaarduitrusting, een slim infotainmentsysteem en een handige app. Daarmee kun je met je smartphone op afstand onder meer de batterijstatus van de auto checken en de binnentemperatuur regelen.

De Hyundai KONA Electric is leverbaar met keuze uit maar liefst acht uitvoeringen, waarbij de instapversie Comfort al opvalt door zijn rijke uitrusting. Hij wordt standaard geleverd met een 11 kW 3-fase onboard charger en onder meer DAB+-radio met 7-inch touchscreen, audiobediening op het stuur en Bluetooth met spraakherkenning.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen