iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Op zoek naar een stadsauto met alles erop en eraan?

De Hyundai i10 is al jaren een van de populairste modellen in de klasse van de compacte auto’s. Niet voor niets werd hij al meerdere malen uitgeroepen tot beste stadsauto van Nederland en nog steeds waan je je in de Hyundai i10 in een auto uit een hogere klasse. Maar wat maakt hem nu eigenlijk zo bijzonder?

Behalve enorm ruim is de Hyundai i10 ook nog eens uitgerust met de modernste snufjes. Hij is zelfs verkrijgbaar met een verwarmbaar stuurwiel! Je kunt de Hyundai i10 dus gerust een heel volwassen auto noemen. Berijders van deze compacte auto prijzen hem om zijn stoere en aantrekkelijke design, zijn perfect zittende stoelen, zijn moderne multimediasysteem, zijn heerlijke rijeigenschappen en zijn allernieuwste veiligheidsvoorzieningen. Benieuwd wat hij nog meer te bieden heeft?


Ontdek de Hyundai i10

Voordeel van € 2.000,- op extra luxe Hyundai i10

Kan het wat jou betreft niet gek genoeg met de hoeveelheid – betaalbare – luxe en comfort in een auto, dan ben je bij de Hyundai i10 aan het goede adres. We hebben zelfs een extra luxe uitgeruste Hyundai i10 voor je samengesteld die tijdelijk verkrijgbaar is met maar liefst € 2.000,- voordeel: de Hyundai i10 Comfort + Smart Pack.

Smart Pack met o.a. navigatie en Apple CarPlay

Naast de luxe standaarduitrusting van een Hyundai i10 Comfort – o.a. met cruise control en airconditioning – profiteer je ook nog eens van de extra voordelen van het Smart Pack, zoals navigatie, Apple CarPlay, Live Services en parkeersensoren achter. Alsof je in een luxe middenklasser zit! Benieuwd naar deze rijk uitgeruste Hyundai i10?


Bekijk de aanbieding

GRATIS abonnement op TomTom LIVE Services

Bij aanschaf van de vernieuwde Hyundai i10 krijg je een gratis zevenjarig abonnement op TomTom LIVE Services. Het systeem is dus altijd up-to-date, geeft real-time verkeers- en lokale weersinformatie en meldt snelheidscontroles. De nieuwe Hyundai i10 is een van de weinige auto’s in zijn klasse waarin Apple CarPlay/Android Auto en TomTom LIVE Services in één enkel infotainmentsysteem zijn geïntegreerd.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen