iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wist je dat Hyundai veel meer doet dan alleen auto’s bouwen? Beluister onze podcast!

Wat nog maar weinig mensen weten is dat Hyundai veel meer doet dan alleen auto’s bouwen. Hyundai wil op allerlei fronten innovatief zijn om op die manier een duurzamere, veiligere en vooral gezondere wereld te creëren. Maar wat bedoelt Hyundai precies met innovatief? Je hoort het allemaal in aflevering zeven van de tweewekelijkse podcastserie van Hyundai Are We There Yet?

Innovatiecentrum Hyundai CRADLE

Te gast is Edvin Eriksen. Hij geeft leiding aan Hyundai CRADLE Berlin. CRADLE staat voor Center for Robotic-augmented Design in Living Experiences en kun je zien als Hyundai’s grote internationale innovatiecentrum. CRADLE telt hubs in vijf grote steden verspreid over de hele wereld. Naast Berlijn zijn dat Silicon Valley, Tel Aviv, Seoul en Beijing.

Hyundai CRADLE is actief op tal van terreinen. Denk aan mobiliteitsdiensten en milieuvriendelijke technologieën, maar ook kunstmatige intelligentie, robotica, mobility-as-a-service (MaaS), slimme energieoplossingen en smart cities. CRADLE richt zich op het vinden en ondersteunen van interessante startups en strategische partners in Europa.

Suzi Perry presenteert podcast

De podcastserie Are We There Yet? wordt gehost door de Britse tv-presentatrice Suzi Perry, bekend van haar commentaar voor de BBC tijdens MotoGP-races. Ook versloeg ze de Olympische Spelen en Wimbledon. In 2013 werd zij de allereerste vrouwelijke presentator van de Formule 1.

Suzi Perry ontvangt voor haar tweewekelijkse podcastserie prominenten uit de wereld van Hyundai, zoals ontwerpers en ingenieurs. Kortom, mensen voor en achter de schermen die zich bezighouden zijn met de toekomst van mobiliteit in het algemeen en het merk in het bijzonder.

De tweewekelijkse podcastserie Are We There Yet is te beluisteren via:

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen