iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Het opladen van een elektrische auto was nog nooit zo eenvoudig

Elektrisch rijden is razend-populair. Maar waar laad je op? Met een elektrische Hyundai KONA Electric of IONIQ Electric hoef je je daar geen zorgen om te maken. Via de Hyundai-dealer kun je nu namelijk heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen*. Het laadpunt maakt deel uit van een handig en compleet alles-in-1-pakket en wordt op locatie geïnstalleerd.

Via de Hyundai-dealer kun je heel eenvoudig een laadpunt met bijbehorende laadpas van Vattenfall aanschaffen.

Keuze uit twee pakketten

Als berijder van een elektrische Hyundai heb je keuze uit twee installatiepakketten: Premium en basis. Bij het Premiumpakket wordt een laadpunt – aan de muur, of met standvoet – volledig geïnstalleerd, inclusief 10 meter graaf- en straatwerk.

Het laadpakket is inclusief 5 jaar garantie en 5 jaar Smart abonnement. Je hebt geen omkijken naar administratieve beslommeringen van de oplaadtransacties. Bovendien is er 24/7 gelegenheid tot hulp op afstand. Het premiumlaadpakket kost € 1.759,-.

Het Basispakket bestaat uit een 3-fase 32 ampère laadpunt dat laadsnelheden tot 22kW ondersteunt, een basisinstallatie en twee jaar garantie. Het pakket is leverbaar vanaf € 959,- en € 7,- per maand voor het Smart abonnement.

Kies jouw laadpakket

Met de laadpakketten van Vattenfall haal je als elektrisch rijder het maximale uit je elektrische Hyundai.

Een eigen oplaadpunt

Zoals je met een brandstofauto benzine of diesel tankt bij een pompstation, zo laad je een elektrische auto op aan een laadpaal. Daarvan staan er ongetwijfeld ook een aantal bij jou in de buurt. Je vindt ze hier. Een eigen oplaadpunt bij jou thuis is natuurlijk helemaal ideaal:

  • Je laadt tegen het normale energietarief van jouw energieleverancier
  • Bij jouw eigen laadpunt kun je altijd opladen wanneer jij dat wil
  • Dynamic Home Load Balancing zorgt ervoor dat de beschikbare stroomcapaciteit van jouw huisaansluiting optimaal verdeeld wordt

De Vattenfall-pas kun je gratis aanvragen en zo kunnen berijders van een elektrische Hyundai eenvoudig onderweg en thuis laden. Vattenfall heeft een van de grootste oplaadnetwerken in Europa gebouwd: InCharge.

Het netwerk is actief in Nederland, Duitsland, Zweden, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk en zal naar meer markten worden uitgebreid. In totaal heeft Vattenfall in Noord-Europa ruim 15.000 oplaadpunten.

Met de laadpas die Vattenfall meelevert kan de berijder van een elektrische Hyundai ook eenvoudig onderweg opladen.

Smart abonnement

Met het Smart abonnement van Vattenfall kun je gebruikmaken van slimme diensten. Je krijgt meer inzage in jouw verbruik, je beschikt over de laatste updates voor je laadpaal en het maakt het mogelijk om automatisch de stroomkosten te verrekenen.

Ontdek de Hyundai Electric Academy

Wil jij meer weten over elektrisch rijden? De Hyundai Electric Academy helpt je hierbij. In enkele korte video’s leggen we je alles uit over de voordelen van elektrisch rijden.

Naar Electric Academy

*Actievoorwaarden van toepassingen. Vraag jouw dealer naar deze voorwaarden.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen