iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Debuut op het witte doek voor de Hyundai Veloster

Binnenkort in de bioscoop: Ant-Man & The Wasp, een van de leukste superheldenfilms die je dit jaar gaat zien. En hij wordt nog leuker als je bedenkt dat dat er een heldenrol is weggelegd voor … de Hyundai Veloster! Ant-Man & The Wasp verschijnt medio 2018 in de bioscoop.

De nieuwe Hyundai Veloster op de Detroit Motor Show 2018.

Spectaculaire achtervolgingen

In Ant-Man & The Wasp laat de Hyundai Veloster zich natuurlijk van zijn beste kant zien. Zo raakt hij verwikkeld in spectaculaire achtervolgingen. Uiteraard met goede afloop, want tegen de snelheid en de wendbaarheid van de Veloster is niemand opgewassen.

Vervolg op kaskraker

Ant-Man & The Wasp is een vervolg op de in 2015 verschenen kaskraker Ant-Man. Daarin heeft oplichter Scott Lang het verbazingwekkende vermogen om niet alleen te krimpen, maar ook enorm sterker te worden. Hij moet zijn mentor, dokter Hank Pym, helpen om het geheim achter zijn spectaculaire Ant-Man-pak te beschermen tegen een nieuwe generatie van opkomende bedreigingen.

Geheimen uit het verleden

In Ant-Man & The Wasp keren Paul Rudd, Evangeline Lily en Michael Douglas terug als Ant-Man, The Wasp en Dr. Pym. Ook werd Laurence Fishburne (o.a. The Matrix) aan de cast toegevoegd. Hij speelt mee als Marvel-held Goliath. Ze nemen het op tegen de onzichtbare schurk Ghost, vertolkt door Hannah John-Kamen (o.a. Black Mirror en Game of Thrones).

Ontmoet de i30-familie

Helaas, de nieuwe Hyundai Veloster is bedoeld voor de Amerikaanse markt en komt niet naar Nederland. Maar in Nederland hebben we wél vergelijkbare modellen, zoals de hatchback Hyundai i30 en zijn ultra-sportieve broer de Hyundai i30 N. En wat dacht je van de verleidelijke Hyundai i30 Fastback en de superruime Hyundai i30 Wagon?

Ontdek de i30-familie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen