iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Tucson ook in sportieve N Line-uitvoering

Stiekem had je er misschien al op gehoopt en gelukkig kunnen we het nu bevestigen: van de gloednieuwe Hyundai Tucson komt volgend jaar ook een supersportieve N Line-uitvoering. Hoe hij er precies uit komt te zien kunnen we nog niet zeggen, maar deze eerste beelden beloven in elk geval veel goeds.

De nieuwe Tucson is het zevende model binnen het Hyundai-gamma dat een sportieve N Line-uitvoering krijgt. Eerder al kregen de i10, i20, i30, i30 Wagon, i30 Fastback en KONA deze sportieve outfit aangemeten.

Ontdek onze N Line-modellen

Nieuwe Hyundai Tucson N Line.

Futuristische design

De Tucson N Line combineert het futuristische design, het comfort en de geavanceerde connectiviteit van de gloednieuwe Tucson met de onderscheidende en dynamische styling die we kennen van andere Hyundai-modellen in N Line-uitvoering.

Bovendien voegt de Tucson N Line nog meer dynamiek toe aan het toch al sportieve uiterlijk van de nieuwe SUV en krijgt de nieuwkomer diverse onderscheidende designdetails die geïnspireerd zijn op het high-performance N-label van Hyundai.

Nieuwe Hyundai Tucson N Line.

Op de hoogte blijven

De nieuwe Hyundai Tucson in N Line-uitvoering komt in de lente van 2021 naar Nederland. Op de hoogte blijven van het nieuws rond deze sportieve SUV? Meld je dan aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen