iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

NIEUW: Hyundai’s in een supersportief N Line-jasje

Ben je in voor een lekker sportieve auto, maar vind je een hot hatch – zoals de Hyundai i30 N – nog net iets te heftig? Dan heeft Hyundai het perfecte alternatief, namelijk onze speciale N Line-modellen. Zowel de Hyundai i30 als de i30 Fastback is verkrijgbaar met deze supervlotte outfit. Wat dacht je van stoere 18-inch lichtmetalen wielen voorzien van Michelin PS4-banden (voor meer grip), een dubbele uitlaat en heerlijke N-sportstoelen?

Wanneer je instapt krijg je de indruk in een echte sportauto plaats te nemen. De mooie kuipstoelen met N-logo bieden een uitstekende steun. Ook een sportstuurwiel met geperforeerd leder behoort tot de standaarduitrusting van deze i30 N Line en i30 Fastback N Line. Een versnellingspookknop met N-logo en aluminium-look pedalen maken het plaatje compleet.

De Hyundai i30 in sportieve N Line-uitvoering.

Prijzen Hyundai i30 N Line

De Hyundai i30 N Line en i30 Fastback N Line zijn verkrijgbaar vanaf respectievelijk € 29.995,- en € 30.995,-. Dat betekent een meerprijs van slechts € 1.000,- (incl. BTW) ten opzichte van een Hyundai i30 en i30 Fastback in Comfort-uitvoering. Wat je daar allemaal extra voor krijgt? Een kleine greep:

  • 18-inch lichtmetalen velgen met Michelin Performance Pilot Sport 4-banden
  • Sportieve N Line-voorbumper
  • Sportieve N Line-achterbumper
  • Driespaaks stuurwiel met N-logo, lederlook
  • Versnellingspook met N-logo, lederlook
  • LED-achterlichten
  • N-sportstoelen met stoffen bekleding
  • Lendensteunen, elektrisch instelbaar
  • Paddle shifters achter stuur (alleen i.c.m. automaat)
De Hyundai i30 Fastback in sportieve N Line-uitvoering.

140 pk sterke 1.4 T-GDI-motor

De Hyundai i30 N Line en i30 Fastback N Line worden aangedreven door een 140 pk (103 kW) sterke 1.4 T-GDI-motor, gekoppeld aan een handgeschakelde of 7-DCT versnellingsbak. De N Line-modellen zijn geïnspireerd op de N-performance-modellen Hyundai i30 N en i30 Fastback N.

Deze snelle N-sportauto’s zijn gebouwd om maximaal rijplezier te bieden bij dagelijks gebruik én op het circuit. Ze zijn ontwikkeld in het test- en ontwikkelingscentrum in Namyang, Zuid-Korea, en klaargestoomd op de beruchte Nürburgring waar het Europese testcentrum van Hyundai gevestigd is.

Ontdek de Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen