iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nog meer kilometers in de nieuwe IONIQ Electric

Vroeger, toen elektrische auto’s nog zeldzamer waren dan een echte Elfstedentocht op ijs, was actieradiusangst een veelvoorkomend verschijnsel. Dat is tegenwoordig wel anders. Zo kom je met de nieuwe Hyundai IONIQ Electric op een volle accu ruim 300 kilometer ver. Dat is van Groningen naar, pak ’m beet, Roermond. Bovendien verrast hij op nog veel meer fronten, concludeert vlogger InstaAutoVlog na een uitgebreide testrit in de IONIQ Electric. Bekijk hieronder zijn rijimpressie:

Is elektrisch rijden iets voor jou?

Wil jij weten hoe het is om te rijden in de IONIQ Electric? Wij nodigen je graag uit voor een gratis proefrit. Hij is superstil, accelereren is indrukwekkend en schakelen gaat helemaal automatisch. En met de handige Bluelink-app kun je op afstand via je smartphone zien hoe vol de batterij is. Kom de IONIQ Electric snel zelf uitproberen.

Maak een gratis proefrit

Hoe ziet jouw favoriete IONIQ Electric eruit?

Ben je helemaal verkocht na een proefrit en overweeg je de aanschaf van een Hyundai IONIQ Electric? Dan ben je natuurlijk benieuwd hoe die eruit komt te zien. Stel snel jouw ideale IONIQ Electric samen in onze car configurator.

Stel IONIQ Electric samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen