iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Maak jij de leukste foto op de Hyundai Schaatsdag?

Ga jij naar de Hyundai Schaatsdag op zondag 12 maart? Dan zouden wij het leuk vinden als jij jouw leukste foto van die dag met ons en alle andere Hyundai-rijders wilt delen. De leukste, grappigste, sportiefste foto’s belonen we met een leuke prijs en plaatsen we op deze blog.

De Hyundai Schaatsdag is een exclusief (gratis) dagje uit voor MijnHyundai-leden die een Hyundai (auto) aan hun MijnHyundai-account gekoppeld hebben. In het schaatscentrum in Dordrecht kun je natuurlijk heerlijk schaatsen, maar er is ook koek en zopie en een vrolijke blaaskapel. En ondertussen worden de Hyundai’s van de schaatsenrijders gratis geïnspecteerd door ervaren Hyundai-technici.

Stuur je foto in!
Heb jij je ingeschreven voor de Hyundai Schaatsdag op 12 maart? Dan zijn wij benieuwd naar jouw leukste, grappigste, sportiefste foto. Stuur die in naar win@hyundai-motor.nl onder vermelding van ‘Hyundai Schaatsdag 2017’. Wij verzamelen de leukste foto’s en plaatsen die op deze blog.

Wil jij in de toekomst ook uitgenodigd worden voor een MijnHyundai-evenement, zorg dan dat jouw accountgegevens compleet zijn en dat je je Hyundai aan jouw account gekoppeld hebt.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen