iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Wie is de grootste Hyundai-fan van Nederland?

Robert Hoogendoorn mag zich vanaf nu de allergrootste Hyundai-fan van Nederland noemen. Hij was een van de vele MijnHyundai-leden die meededen aan de winactie ‘Op zoek naar de grootste Hyundai-fan van Nederland’. Behalve de spreekwoordelijke eer wint hij een exclusief interview in iMotion, het rijdersmagazine van Hyundai.

De opdracht van de winactie was: geef in maximaal 200 woorden aan waarom jij vindt dat je de grootste Hyundai-fan van Nederland bent. Robert Hoogendoorn schreef het volgende (lees verder onder de foto):

Robert Hoogendoorn stuurde deze foto van zijn Hyundai Tucson mee.

Wie de grootste Hyundai-fan van Nederland is? Dat zal ik je vertellen! Staat (als ie niet gebruikt wordt) in een verwarmde garage. Maak de auto schoon met muziek erbij. Ik maak meer schoon, dan dat ik erin rij. Heb voor de winterbanden 19 inch Hyundai velgen gekocht, mooi, mooi. Maak zelfs elke keer de banden zwart, spul gehaald bij mijn dealer. Zit ernaast op een krukje om hem elke keer weer te bewonderen. Kwijlen noemen ze dat. Mijn vrouw vindt dat ik overdrijf, u toch niet, hoop ik. Laat dit jaar mijn garagedeur schilderen en dan komt er een levensgroot embleem van Hyundai op, of de letters HYUNDAI natuurlijk, mits mijn vrouw instemt (doet ze wel hoor, mag ze lekker gaan shoppen van mij). Vanaf 2000 een Trajet, een Tucson, een ix35 en nu een Tucson. Heb een T-shirt met opschrift “don't underestimate an old man with a Hyundai”. Ik ben 71, maar beslist de grootste Hyundai fan aller tijden. Dit moet toch genoeg zeggen over mijn liefde voor Hyundai.

Interview in iMotion

Mooie woorden van een groot Hyundai-fan. Hiermee verdient Robert Hoogendoorn een exclusief interview met foto in iMotion, het glossy rijdersmagazine van Hyundai dat in mei verschijnt.

Veel reacties en foto’s

Onze zoekactie naar de grootste Hyundai-fan van Nederland leverde enorm veel foto’s (zie onderaan deze pagina) en reacties op, de een nog enthousiaster dan de ander. Wij pikten er een paar tussenuit:

Mijn kinderen zijn inmiddels ook op Hyundai overgestapt. Toen ze tijdelijk bij ons inwoonden, stonden er vier Hyundai's op de oprit: i10, i20, IONIQ en i30!

Omdat ik vanuit de houding ‘ik nooit een Hyundai’ nu na 10 jaar ervaring met i20 een Tucson Premium gekocht heb.

Sinds 2008 fan en in het bezit geweest van achtereenvolgens Tucson, i30, 4 x i20 en sinds 16 oktober 2018 de i10. Mijn partner rijdt sinds 2002 de Coupé, Santa Fe, Tucson, 2 x ix35 en sinds april 2018 de KONA.

Ik rij dus al ongeveer 25 jaar Hyundai! Ik ben wel zuinig op mijn Hyundai, wat altijd bleek uit de opmerking van de verkoper als ik weer een Hyundai in ruilde: ‘Wat ziet hij er nog netjes uit.’

Ik ben fan omdat ik al 20 jaar Hyundai rijd en ook niet van plan ben om over te stappen naar een ander merk. Op dit moment rijd ik de i40. Een hele fijne gezinsauto.

Ik adem Hyundai. Begin nu eerder met werken om iedere dag zo snel mogelijk in mijn bolide te mogen stappen. En natuurlijk stop ik eerder om dezelfde reden.

Eén keer heb ik een ander merk gekocht, een Mitsubishi Space Star in 2005. Daar was ik snel van genezen, want met deze auto heb ik meer problemen gehad dan met al mijn Hyundai’s bij elkaar!

Waarom wij de grootste fan zijn lijkt me duidelijk. Welke andere fan koopt 3 nieuwe Hyundai's tegelijk. Een KONA voor onszelf en de kids ieder een i10.

De verhoogde verkoopcijfers die Hyundai Nederland momenteel constateert, zijn volledig te danken aan mijn mond-tot-mondreclame.

Mijn rode Hyundai i10 (liefkozend ET) en ik waren liefde op het eerste gezicht. Hij is rood, hij is mooi, hij is supercool door z’n bloemetjesstickers en hij brengt me waar ik zijn moet.

Word ook MijnHyundai-lid

Ben jij ook Hyundai-rijder en wil je ook kans maken op mooie prijzen? Maak dan snel een MijnHyundai-account aan. Dat is zo gepiept en helemaal gratis! Als MijnHyundai-lid profiteer je van allemaal acties en voordelen, exclusief voor Hyundai-rijders. Bovendien ontvang je persoonlijke aanbiedingen speciaal voor jouw Hyundai en heb je altijd jouw autogegevens bij de hand.

Registreer gratis

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen