iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Feestje op de ijsbaan met allemaal Hyundai-rijders

Gezellig met het hele gezin eropuit, op kosten van Hyundai, wat een feest! Met dat heerlijke vooruitzicht bezochten bijna duizend Hyundai-rijders de schaatshal in Dordrecht voor de Hyundai Schaatsdag. En een feest werd het. Kijk maar naar de foto’s en de video die wij maakten.

De eerste Hyundai Familiedag van 2017 telde – ondanks het mooie weer – bijna duizend bezoekers. Ook kregen de schaatsenrijders gelegenheid hun Hyundai gratis te laten inspecteren door ervaren Hyundai-technici naast het schaatscentrum. Daar maakten maar liefst honderd Hyundai-rijders gebruik van.

Deel jouw foto
Heb jij ook foto’s gemaakt tijdens de Hyundai Schaatsdag op zondag 12 maart? Dan zouden wij het leuk vinden als jij jouw leukste foto van die dag met ons en alle andere Hyundai-rijders wilt delen. Stuur die in naar win@hyundai-motor.nl onder vermelding van ‘Hyundai Schaatsdag 2017’. Wij verzamelen de leukste foto’s en plaatsen die op deze blog.

Exclusief dagje uit
De Hyundai Schaatsdag is een exclusief (gratis) dagje uit voor MijnHyundai-leden die een Hyundai (auto) aan hun MijnHyundai-account gekoppeld hebben. Wil jij in de toekomst ook uitgenodigd worden voor een MijnHyundai-evenement, zorg dan dat jouw accountgegevens compleet zijn en dat je je Hyundai aan jouw account gekoppeld hebt.

Naar MijnHyundai

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen