iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Linda Tol kiest voor de KONA Hybrid

Voor internationaal een van bekendste Nederlandse online-influencers, Linda Tol, was het liefde op het eerste gezicht: de Hyundai KONA Hybrid. Trots nam zij haar nieuwe Hyundai officieel in ontvangst.

‘Deze hybride-SUV is precies waarnaar ik op zoek was’, zegt Linda. ‘De auto is zeer onderscheidend en sluit helemaal aan bij de huidige stijltrends. Bovendien is deze KONA dankzij het hybride-systeem ecovriendelijk en zeer zuinig in gebruik. Wij rijden veel kilometers in binnen- en buitenland. Hebben tal van afspraken met modebladen, fotografen, stylisten en klanten.’

Comfortabel kilometers maken

Ze vervolgt: ‘Ons leven is best hectisch en dan is het van groot belang dat je in stijl voor komt rijden en op tijd bij je afspraken komt. Met deze KONA Hybrid kunnen wij comfortabel en vooral zonder zorgen veel kilometers maken en ook nog eens de benodigde bagage met ons meenemen.’

Linda Tol en Mike Belinfante, Manager Public Relations bij Hyundai Nederland, beklinken de samenwerking.

Veelgevraagde influencer en trendwatcher

Linda verhuisde van Volendam naar Milaan en ontwikkelde zich daar al snel tot een internationaal veelgevraagde influencer en trendwatcher. Ze werkte mee aan grote campagnes voor Chanel en Diesel. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 450.000 volgers. Sinds kort woont Linda weer in Nederland.

De kobaltblauwe kleur van de Hyundai KONA zal op korte termijn worden aangepast naar de visie van de styliste. ‘Ik geef dagelijks advies over kleur en stijl. Dus om de KONA nu helemaal naar mijn hand te kunnen zetten, zal ik een speciale wrap en kleur voor de auto ontwerpen.’ Binnenkort dus te zien op de Nederlandse autowegen.

Is hybride rijden ook iets voor jou?

Benieuwd of hybride rijden ook iets voor jou is? Ervaar het zelf en kom langs voor een gratis proefrit in de KONA Hybrid. Deze compacte SUV gebruikt elektrische aandrijving om verder te komen op een liter benzine. Zónder dat je de batterij moet opladen of je rijgedrag moet aanpassen.


Maak een gratis proefrit

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen