iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Elektrisch rijden ... dat móet je een keer geprobeerd hebben!

Wij kunnen honderduit vertellen over hoe geweldig elektrisch rijden wel niet is, maar eigenlijk moet je het gewoon zelf ervaren. Het fantastische comfort, de oorverdovende stilte, de indrukwekkende acceleratie … allemaal ingrediënten die van elk ritje in een elektrische auto een feestje maken. Onlangs stapte Floyd Aanen van de populaire website Dutchcowboys voor het eerst in een elektrische auto. Benieuwd hoe zijn EV-ontgroening in de KONA Electric verliep? Check hier zijn relaas.

De Hyundai KONA Electric heeft een actieradius tot wel 484 km (WLTP).

Boek een proefrit aan huis

Ben jij na het lezen van dit verhaal nóg nieuwsgieriger geworden naar het rijden in een elektrische auto? Wacht dan niet langer en probeer het zelf eens uit. Langskomen in de showroom is momenteel helaas niet mogelijk, maar een proefrit aan huis wél. Dat is veilig en vertrouwd en wij brengen – op afspraak – de KONA Electric langs wanneer jou dat uitkomt.


Vraag nu een proefrit aan

Kies nu voor de Hyundai KONA Electric en betaal slechts 8% bijtelling.

Aanbieding KONA Electric

Voor een scherp geprijsde elektrische auto met een riante actieradius moet je bij de KONA Electric zijn. Deze compacte SUV met 64 kWh-batterijpakket heeft volgens de strenge WLTP-meetmethode een actieradius tot wel 484 km. Als je nu kiest voor de KONA Electric sla je twee vliegen in een klap: je betaalt slechts 8% bijtelling en je rijdt er zo in weg.


Profiteer nu van 8% bijtelling

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen