iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Auto Bild roept IONIQ 5 en TUCSON uit tot Beste Importauto’s van het Jaar

Onze oosterburen zijn maar wat trots op hun eigen premiummerken, maar kunnen mooie en innovatieve producten van ‘buitenlandse’ automerken ook prima waarderen. Het toonaangevende automagazine Auto Bild riep er zelfs een speciale award voor in het leven – Beste Importauto’s van het Jaar – en beloonde daar maar liefst twee van onze modellen mee: de IONIQ 5 en de TUCSON.

Beide modellen maakten met hun design, innovatie en prestaties veel indruk op de testredacteuren van het automagazine. De jury prees met name hun ‘riante ruimte, aantrekkelijke design en slimme technologieën zoals het rijhulpsysteem Blind-Spot View Monitor BVM’.

De IONIQ 5, volgens Auto Bild ‘Beste Importauto van het Jaar’ in de categorie Elektrische auto.

Innovatieve 800V-batterijtechnologie

De IONIQ 5, Beste Importauto van het Jaar in de categorie Elektrische auto, kreeg vooral lof voor zijn innovatieve 800V-batterijtechnologie. ‘De IONIQ 5 laadt sneller op dan vrijwel elke andere auto in de markt’, aldus Tom Drechsler, hoofdredacteur van Auto Bild.

Over de TUCSON (categorie Medium SUV) was Drechsler eveneens enthousiast: ‘Deze SUV verleidt met zijn opwindende design, maar maakt niet de fout om té modern te willen zijn. Daarbij gooit de TUCSON hoge ogen met zijn uitgebalanceerde prijs-kwaliteitverhouding.’

De winnaars van de verkiezing Beste Importauto’s van het Jaar worden gekozen door de redactie van Auto Bild. De keuzes worden gebaseerd op de punten die de afzonderlijke modellen kunnen behalen in tests die zijn uitgevoerd door het automagazine.

De TUCSON, volgens Auto Bild ‘Beste Importauto van het Jaar’ in de categorie Medium SUV.

Welke TUCSON kies jij?

De TUCSON is in talloze opzichten een revolutionaire SUV: vanwege zijn flamboyante design en slimme technologieën, maar ook door de enorme keuze aan geëlektrificeerde aandrijflijnen. De TUCSON is er als hybride- en plug-in hybride, maar je kunt ook kiezen voor een aandrijflijn met 48-volt mild hybrid-technologie. En dan is er ook nog een supersportieve N Line-uitvoering.

Ontdek de TUCSON

Maak kennis met de IONIQ 5

De IONIQ 5 is het eerste model van Hyundai dat gebruikmaakt van het Electric-Global Modular Platform (e-GMP). Dit nieuwe platform is speciaal ontwikkeld voor batterij-elektrische voertuigen (BEV’s) zoals de IONIQ 5. Het biedt grote voordelen op het gebied van prestaties, veiligheid en ruimte en zorgt voor een ongekende rijervaring. Meer weten over de IONIQ 5?

Ontdek de IONIQ 5

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen