iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Naar de wintersport in een NEXO: kan dat?

Met een waterstofauto naar de wintersport: is dat mogelijk? Is de actieradius toereikend genoeg en kom je onderweg wel genoeg waterstoftankstations tegen? RTL Autowereld nam de proef op de som en koerste met de Hyundai NEXO richting Oostenrijk. Wat blijkt? Met een waterstofauto naar de sneeuw is geen enkel probleem. Sterker nog, het is heel relaxed en nog hartstikke comfortabel ook. Kijk maar naar dit reisverslag van RTL Autowereld.

Hyundai NEXO met 4 % bijtelling

Ben jij zakelijk rijder? Dan betaal je slechts 4 % bijtelling over het gehele catalogusbedrag van de Hyundai NEXO. Vanaf 2019 is er, voor de categorie van 4 % bijtelling, een maximum van € 50.000,- fiscale waarde. Voor bedragen daarboven geldt het bijtellingspercentage van 22 %. Uitzondering hierop zijn auto’s die op waterstof rijden. Dat is een belangrijk voordeel van de Hyundai NEXO ten opzichte van batterij-elektrische auto’s met een fiscale waarde boven de € 50.000,-.

Ontdek de NEXO

Subsidies voor de Hyundai NEXO

Voor ondernemers die fiscaal voordelig willen investeren in een milieuvriendelijke auto is de Hyundai NEXO ook een goede keuze. Zij kunnen namelijk gebruikmaken van subsidies als de Milieu investeringsaftrek, ook wel de MIA-subsidieregeling genoemd, en de VAMIL. Hiermee kan een bedrijf de zakelijke investering op een willekeurig moment afschrijven.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen