iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

5 designhotels om met je i30 Fastback te bezoeken

Met zijn elegante daklijn, aflopende achterzijde, exclusieve lichtmetalen 17-inch velgen en brede wielkasten is de Hyundai i30 Fastback een echte blikvanger. De vijfdeurs-coupé werd zelfs meerdere malen onderscheiden vanwege zijn stijlvolle design. Om dit te vieren maakten we een lijstje van de 5 mooiste designhotels in Nederland. Want als je een weekendje weg wil doe je dat natuurlijk geheel in stijl van de i30 Fastback.

Alles over de i30 Fastback

Staats - Haarlem

1. Staats - Haarlem

Staats is het resultaat van een samenwerking tussen een hospitality professional en een designer - en dat zie je. Michel Ruijgrok van ontwerpbureau ESTIDA zette alles in het werk om van het hotel een bijzondere verblijfsomgeving te maken. Een statig pand met een oppervlakte van maar liefst 1.500 vierkante meter werd omgetoverd tot een hotel met metropolische allure. Naast de 21 kamers, die overigens tot in de puntjes zijn ingericht en waar elke designliefhebber zich onmiddellijk op zijn plek voelt, heeft Staats ook een eigen restaurant: De Ripper. Hospitality professional Claudia van den Berg zorgt met haar team voor een walk welkom; niets is te veel gevraagd. In dit boutiquehotel is het 24/7 heerlijk toeven.

Ripperdastraat 13a, Haarlem

De Hallen - Amsterdam

2. De Hallen - Amsterdam

Urban vintage met een industriële touch, dat is hoe dit hotel zichzelf omschrijft. De Hallen is gevestigd in de voormalige tramremise in Amsterdam en het pand behoort tot het belangrijkste erfgoed van de hoofdstad. Wat je er vindt? Trendy Scandinavisch vintage interieurdesign in een blauwstalen, roestrode setting met veel groen, planten en moderne kunst. In de COCO-MAT-bedden slaap je als een roos.

Bellamyplein 47, Amsterdam

The James - Rotterdam

3. The James - Rotterdam

The James is een nieuwe secret spot waar je heerlijk kunt slapen en een topservice krijgt voor een goede prijs. Middenin het centrum van bruisend Rotterdam geniet je van warm ingerichte hotelkamers - 144 om precies te zijn. In dit hotel wordt de stijlvolle inrichting van een designhotel gecombineerd met het hoogste level gastvrijheid: 'Renew, recover, refresh' is er het motto. Op de tweede etage in het hotel vind je Jutter Speijs, een goedgevulde food market die 24 uur per dag open is.

Aert van Nesstraat 25, Rotterdam

Boutiquehotel Het Scheepshuys - Breda

4. Boutiquehotel Het Scheepshuys - Breda

In dit kleinschalige boutiquehotel kom je helemaal tot rust. In gezellig Breda vind je Het Scheepshuys, met 12 eigenzinnige kamers en alles wat je verder nodig hebt om te ontspannen: een grote tuin met terras, een persoonlijke benadering en een uitmuntende service. Vanwege de idyllische locatie en de intieme huiskamersfeer geen doorsnee hotel, maar zeker het boeken waard.

Teteringsedijk 196, Breda

The Dutch - Maastricht

5. The Dutch - Maastricht

Last but not least: The Dutch in Maastricht. Als je het design van dit hotel in één woord moet omschrijven, is het 'funky'. Je vindt The Dutch in een groot herenhuis in de levendige wijk Wyck, en het is voorzien van 49 kamers die allemaal uniek zijn. Fijn detail voor snoozers: uitchecken is pas om 12:00.

Wilhelminasingel 60, Maastricht

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen