iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Speel het Snelle Lijnenspel en win een citytrip t.w.v. € 500,-

DEZE ACTIE IS VERLOPEN. KIJK HIER VOOR ACTUELE ACTIES VAN HYUNDAI.

Hoe goed ken jij de Hyundai i30 Fastback? Heb jij oog voor detail? Speel het Snelle Lijnenspel en maak kans op een citytrip naar keuze t.w.v. € 500,-. We geven deze prijs maar liefst 5x weg. Meedoen is heel eenvoudig en ook nog eens hartstikke leuk!

Vind snel de drie lijnen

Vind jij de Hyundai i30 Fastback ook zo’n mooie verschijning? Speel dan het Snelle Lijnenspel. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk drie kenmerkende lijnen in het design vindt. Lukt dat binnen 60 seconden, dan maak je kans op een citytrip naar keuze ter waarde van € 500,-. Deze actie loopt t/m 31 mei 2018.

Een echte blikvanger

De fonkelnieuwe Hyundai i30 Fastback staat sinds kort in de showroom. Hij heeft een opvallend design met een bijzonder lijnenspel. Dankzij zijn elegante daklijn, aflopende achterzijde, exclusieve lichtmetalen 17-inch velgen en brede wielkasten is de vijfdeurs-coupé een echte blikvanger.

Ontdek de Hyundai i30 Fastback

Wat is jouw favoriete Hyundai i30?

Welke Hyundai i30 past het best bij jou? Behalve de elegante Hyundai i30 Fastback zijn er ook de allrounder Hyundai i30 Hatchback, de enorm ruime Hyundai i30 Wagon en de super sportieve Hyundai i30 N. Stuk voor stuk auto’s met een eigen karakter. Welke kies jij?

Kies jouw favoriete Hyundai i30

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen