iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Lol trappen met de i30 Fastback N

Dit is hem dan: de Hyundai i30 Fastback N. Na de i30 N hatchback is dit het nieuwste ultra-sportieve model dat Hyundai onder zijn high-performance-label ‘N’ uitbrengt. Net als de i30 hatchback N wordt de i30 Fastback N aangedreven door een 2.0-liter turbomotor met 275 pk. En daarmee kun je veel lol beleven. Heel veel lol! Bekijk de video.

Dynamisch N-voorbumper

Van de Hyundai i30 N hatchback zijn in Europa meer dan 11.500 exemplaren verkocht – veel meer dan verwacht. Dat belooft wat voor de i30 Fastback N die veel gemeen heeft met zijn iets oudere broer. Zo delen de twee talloze designdetails, zoals de dynamisch ogende N-voorbumper inclusief Cascade-grille en zeker ook de unieke achterbumper.

Twee vermogensvarianten

Net als bij de i30 N hatchback is er bij de i30 Fastback N keuze uit twee vermogensvarianten, beide voorzien van een 2.0 T-GDI turbomotor. Behalve de standaardversie met 184 kW (250 pk) is er ook een Performance-versie met 202 kW (275 pk). Beide vermogensvarianten leveren een maximumkoppel van 353 Nm.

Keuze uit vijf rijmodi

Met N Grin Control heb je keuze uit vijf rijmodi. Deze zijn in te schakelen met behulp van de speciale knoppen op het stuurwiel: Eco, Normal, Sport, N en N Custom. Zo kun je het karakter van de auto helemaal aanpassen aan jouw stemming. De handmatig te bedienen zesversnellingsbak schakelt lekker snel, soepel en precies.

Blijf op de hoogte

Benieuwd wat Hyundai nog meer te bieden heeft? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen