iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai streeft naar excellent dealernetwerk

Elke Hyundai-dealer is een topdealer. Immers, een merk dat eersteklas auto’s maakt, verkoopt die natuurlijk ook alleen via eersteklas dealers. En dan zijn er ook nog eens dealers die zich nóg iets meer onderscheiden. Dat zijn onze excellent presterende dealers en die belonen we elk jaar met een passende onderscheiding: de Hyundai Excellent Dealer Awards.

Dit jaar ontvingen drie Hyundai-dealers deze prestigieuze award. Het zijn Autogroep Twente, Autogroep Ursem Barten en Auto Sturm b.v. Zij ontvingen de onderscheiding omdat ze hebben bewezen aan de strenge eisen van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de Hyundai-organisatie te voldoen en mogen zich een jaar lang de beste Hyundai-dealers van Nederland noemen.

Uitblinken op meerdere gebieden

Elke Hyundai-dealer kan een Excellent Award winnen. Het bedrijf moet daarvoor niet alleen uitblinken in de verkoop van auto’s, maar ook in onderdelen en accessoires. Dit gecombineerd met hoge scores op het gebied van klantvriendelijkheid en een duidelijke service met betrekking tot bereikbaarheid en openingstijden.

De nadruk ligt op de kwaliteitsaspecten van het dealerbedrijf. Die wordt beoordeeld op de volgende criteria: sales en after sales, klantvriendelijkheid, strategie, training en service. De structurele combinatie van een goede service en kwaliteit leidt uiteindelijk tot het beste resultaat. Met andere woorden: een Hyundai-dealer die goed scoort bij zijn klanten, boekt ook goede verkoopresultaten.

Wereldwijde successen van Hyundai

Het succes van de kersverse Excellent Dealers kan natuurlijk niet los worden gezien van de wereldwijde successen van Hyundai. We zijn bezig met een succesvolle transitie naar elektrificatie en hard op weg naar marktleiderschap in de EV-markt.

Ontdek de services van Hyundai

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen