iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Met de auto op vakantie? Bezoek de Hyundai Zomerinspectie

Wil je deze zomer goed voorbereid met de auto op vakantie? Dan kan een grondige inspectie van jouw Hyundai geen kwaad. Breng daarom een bezoek aan de Hyundai Zomerinspectie, dan weet je zeker dat je Hyundai in topconditie verkeert en je met een gerust hart op weg kunt. De Hyundai Zomerinspectie is helemaal gratis en hiervoor kun je de hele maand mei en juni terecht bij jouw Hyundai-dealer. Bovendien maak je tijdens de Zomerinspectie kans op het winnen van een supercool SUP-board.

Met de zomer in aantocht en de vele uitstapjes in het vooruitzicht is het verstandig een auto grondig te laten controleren. Daarom is er de Hyundai Zomerinspectie. Die vervangt niet de jaarlijkse onderhoudsbeurt, maar geeft jou wel inzicht in de status van je auto. Na de keuring ontvang je een uitgebreide rapportage. Je weet dan meteen of jouw auto klaar is voor de zomer. Ook als je een Hyundai als leaseauto hebt, ben je van harte welkom bij de Zomerinspectie.

Tijdens jouw bezoek aan de Zomerinspectie maak je kans op het winnen van een Hyundai SUP-board.

Uitgebreide inspectielijst

Tijdens de Hyundai Zomerinspectie controleren vakkundige monteurs de auto’s aan de hand van een uitgebreide inspectielijst. Na afloop ontvang je een inspectierapport. Wanneer sprake is van zwakke punten word je daarop geattendeerd. Als blijkt dat vervanging van onderdelen of reparatie nodig is, dan kun je direct profiteren van speciale aanbiedingen. Deze gelden uitsluitend in de maanden mei en juni en zolang de voorraad strekt.

Tijdens de Zomerinspectie controleren de technici van Hyundai alle componenten en systemen die van belang zijn voor een onbezorgde (vakantie)reis, waaronder:

  • Vloeistofniveaus (olie, koelvloeistof, ruitensproeier, etc.)
  • Werking elektrische installatie
  • Conditie van de accu
  • Staat van de banden
  • Werking airconditioning (indien aanwezig)
  • Conditie van de voorruit

Hyundai SUP-board

Tijdens jouw bezoek aan de Zomerinspectie bij jouw Hyundai-dealer maak je ook nog eens kans op het winnen van een Hyundai SUP-board. Bij het suppen, ook wel peddelsurfen, maak je gebruik van een peddel waarmee je jezelf en de surfplank over het water voortstuwt. De sport wordt gezien als een full-body workout, maar is ook een zeer geschikte manier om volledig te ontspannen.Alles over de Hyundai Zomerinspectie

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen