iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: kijkje achter de schermen op Circuit Assen

Liefhebbers van snelle sportauto’s komen ook op Circuit Assen aan hun trekken. Hyundai levert namelijk de Safety Car – de Hyundai i30 Fastback N – voor het Superbike World Championship (WorldSBK) dat onlangs neerstreek in Assen. En wat een spektakel was dat! Maar liefst 40.000 bezoekers waren getuige van superspannende wedstrijden met supersnelle racemotoren. Uiteraard was er ook veel aandacht voor de Safety Car Hyundai i30 Fastback N. Benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk onderstaande video.

Hyundai KONA, Tucson en i30 N

Het WK superbike wordt verreden op circuits over de gehele wereld. Behalve de Hyundai i30 Fastback N stelt Hyundai nog meer modellen beschikbaar voor deze titelstrijd. Onder andere de KONA, Tucson en i30 N doen dienst als Official Cars tijdens de races in het Superbike World Championship.

2.0-liter turbomotor met 275 pk

De Hyundai i30 Fastback N is na de i30 N hatchback het tweede ultra-sportieve model dat Hyundai onder zijn high-performance-label ‘N’ heeft uitgebracht. Net als de i30 hatchback N wordt de snelle vijfdeurscoupé aangedreven door een 2.0-liter turbomotor met 275 pk.

Ben jij autosportliefhebber?

Benieuwd wat Hyundai op sportief gebied nog meer te bieden heeft? Houd dan deze website goed in de gaten! Of meld je aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen