iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Kom onze Safety Car bewonderen tijdens WK Superbike in Assen

Na het wereldkampioenschap rally WRC en wereldkampioenschap voor toerwagens WTCR is Hyundai dit seizoen ook actief in het World Superbike Championship (WorldSBK). Hyundai levert de Safety Car – de Hyundai i30 Fastback N – voor de wedstrijden in dit wereldkampioenschap voor racemotoren.

Het WK superbike wordt verreden op circuits over de gehele wereld. Op 12, 13 en 14 april komt het WK Superbike naar Circuit Assen. Wil jij daarbij zijn? Schrijf je dan in voor de Hyundai e-Nieuwsbrief en maak kans op gratis kaarten voor dit spectaculaire evenement.

Schrijf je in en win

Snelle vijfdeurscoupé met 275 pk

De Hyundai i30 Fastback N is na de i30 N hatchback het tweede ultra-sportieve model dat Hyundai onder zijn high-performance-label ‘N’ heeft uitgebracht. Net als de i30 hatchback N wordt de snelle vijfdeurscoupé aangedreven door een 2.0-liter turbomotor met 275 pk.

Hyundai KONA, Tucson en i30 N

Behalve de Hyundai i30 Fastback N stelt Hyundai nog meer modellen beschikbaar voor het Superbike World Championship. Onder andere de KONA, Tucson en i30 N zullen dienstdoen als Official Cars tijdens de races in het Superbike World Championship.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen