iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Tucson: een heel bijzondere en spannende SUV

We voorspelden het al: de nieuwe Hyundai Tucson is een heel bijzondere en spannende SUV. Zo is alleen al de ‘verborgen’ LED-verlichting die naadloos in de grille is verwerkt behalve een lust voor het oog ook een tikkeltje mysterieus. De komst van de gloednieuwe Tucson is nog slechts een kwestie van tijd, maar wij presenteren je alvast de eerste foto’s.

Sensuous Sportiness

Zestien jaar na de lancering van de allereerste Tucson presenteert Hyundai de nieuwe, vierde generatie van deze iconische SUV. De nieuwe Tucson is ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Met deze ontwerpfilosofie wil Hyundai zijn modellen een onderscheidende uitstraling meegegeven.

Groter en breder

De nieuwe Tucson is groter en breder dan zijn voorganger, met kortere overhangen, een grotere wielbasis en een lange motorkap. De nieuwe dagrijverlichting is fraai geïntegreerd in de grille en alleen zichtbaar als die is ingeschakeld.

De achterlichtunits van de nieuwe Hyundai Tucson zijn met elkaar verbonden door een rode accentlijn.

Vloeiende daklijn

De vloeiende daklijn benadrukt het coupé-achtige karakter van de nieuwe Tucson. Om de breedte van de auto visueel te versterken zijn de nieuw ontworpen achterlichtunits met elkaar verbonden door een rode accentlijn.

Ruim interieur

Het interieur is ruim en comfortabel, met een instrumentarium dat lager is geplaatst en waarin ronde tellers en meters ontbreken. De hoogwaardige materialen en zilverkleurige sierlijnen die doorlopen tot in de achterportieren zorgen voor een premium-sfeer.

De middenconsole in de nieuwe Hyundai Tucson vormt een vloeiend geheel met de console tussen de stoelen.

Geïntegreerde touchscreen

De middenconsole vormt een vloeiend geheel met de console tussen de stoelen. Via de geïntegreerde touchscreen zijn de navigatie, climate control en het infotainment eenvoudig te bedienen. Ook met gesproken commando’s kun je functies activeren.

Volg het nieuws op de voet

Op de hoogte blijven van al het nieuws rond de gloednieuwe Tucson? Meld je aan voor de speciale digitale Hyundai Tucson-nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen