iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Spannende eerste teaserbeelden van de nieuwe BAYON

De Hyundai BAYON geeft voor het eerst iets van zichzelf prijs. Op drie spannende teaserbeelden zien we een glimp van zowel de voor- als de achterzijde van de nieuwe crossover. En die beelden beloven veel goeds!

De Hyundai BAYON is een volledig nieuw ontworpen model voor het B-segment en verschijnt in de eerste helft van 2021 in de showroom. Na de KONA, de TUCSON, de SANTA FE en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO is de BAYON het nieuwste lid van de SUV-familie van Hyundai in Europa.

Hightech uitstraling

Op de teaserbeelden zijn de contouren te zien van een compacte SUV met een hightech uitstraling. De BAYON is ontworpen volgens de nieuwe designtaal van Hyundai, Sensuous Sportiness, die het model daarmee een onderscheidende uitstraling geeft.

Een luchtinlaat over de hele breedte van het front gecombineerd met smalle dagrijverlichtingunits geven de BAYON extra krachtige looks. De brede grille strekt zich uit tot aan de onderzijde en zorgt voor een solide uitstraling. De koplampen zijn gescheiden van de dagrijverlichtingunits, waardoor een unieke lichtarchitectuur ontstaat.

Pijlvormige remlichten

De achterzijde van de BAYON is voorzien van pijlvormige remlichten die met elkaar verbonden zijn door een smalle, rode accentlijn. De lampen zijn ver naar de zijkanten geplaatst en versterken zo de visuele breedte van de BAYON.

De naam BAYON is afgeleid van de stad Bayonne in het zuidwesten van Frankrijk. Bayonne ligt tussen de Atlantische kust en de Pyreneeën. Omdat de Hyundai BAYON in de eerste plaats een Europese auto is, besloot Hyundai zijn nieuwste model te vernoemen naar een Europese stad.

Op de hoogte blijven

Wil je niets missen van het nieuws rond de BAYON? Meld je dan aan voor de speciale digitale Hyundai BAYON-nieuwsbrief. Meer informatie over deze gloednieuwe SUV volgt binnenkort.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen