iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe Hyundai i20: dit zijn de allereerste foto’s

Benieuwd hoe de nieuwe Hyundai i20 eruit gaat zien? Nou, zo dus! Op enkele spannende foto’s zien we de eerste contouren van de nieuwe compacte middenklasser. En die beloven veel goeds!

De nieuwe Hyundai i20 is ontworpen volgens Hyundai’s nieuwe designtaal Sensuous Sportiness. Deze toekomstige ontwerpfilosofie is gebaseerd op vier pijlers: proporties, architectuur, styling en technologie.

Brede en lage voorzijde

Op de teaserfoto’s is te zien dat de nieuwe Hyundai i20 in vergelijking met zijn voorganger een meer sportieve en dynamische uitstraling heeft. De zeshoekige grille loopt horizontaal naar de zijkanten toe en zorgt voor een karakteristieke, brede en lage voorzijde.

De breedte van de nieuwe Hyundai i20 wordt nog eens extra benadrukt door de opvallende lichtsignatuur. Aan de achterzijde zien we horizontale achterlichtunits die naadloos doorlopen in de achterruit en voor een sportieve uitstraling zorgen.

Twee 10,25-inch schermen

Binnenin de nieuwe Hyundai i20 springen de horizontale lijnen en grote gladde oppervlakken in het dashboard in het oog. Voor extra elegantie zijn het nieuwe digitale cluster en het dashboard gecombineerd tot een geheel en voorzien van twee 10,25-inch schermen.

De compacte middenklasser verschijnt na de zomer in de showroom.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Hyundai i20? Meld je dan nu aan voor de gratis Hyundai i20-nieuwsbrief.


Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen