iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

NIEUW: KONA Electric nu ook met 39 kWh-accupakket

Hyundai wil elektrisch rijden beschikbaar maken voor een zo groot mogelijk publiek. Daarom zetten we in op een zo gevarieerd mogelijk aanbod geëlektrificeerde modellen en voegen we de nieuwe KONA Electric 39 kWh toe aan onze elektrische familie. Deze compacte SUV biedt alle voordelen die de KONA Electric met 64 kWh-batterijpakket ook heeft. Door zijn kleinere maar nog altijd zeer comfortabele actieradius van 289 km (volgens WLTP-richtlijnen) heeft de KONA Electric 39 kWh echter ook een scherpere vanafprijs, namelijk € 36.795,-.

De Hyundai KONA Electric 39 kWh heeft een zeer comfortabele actieradius van 289 km.

KONA Electric erg populair

De KONA Electric is een van de populairste elektrische auto’s van dit moment. Afgelopen jaar steeg het aantal verkopen van de SUV met 64 kWh-accupakket (actieradius: 449 km) explosief; reden genoeg om (toekomstige) EV-rijders die genoeg hebben aan een kleinere actieradius op hun wenken te bedienen.


Ontdek de KONA Electric

3-fase omvormer

De KONA Electric 39 kWh is leverbaar met een 3-fase omvormer, waarmee het accupakket met maximaal 11 kW is op te laden. Dankzij deze laadmogelijkheid wordt de laadtijd bij openbare 3-fase AC-laadstations of via een compacte Wallbox tot wel twintig procent korter.

De Hyundai KONA Electric 39 kWh is leverbaar met een 3-fase omvormer.

Thuis opladen

De laadtijd aan de wallbox thuis is 4 uur en 50 minuten (3-fase 11 kW) of 6 uur en 10 minuten (1-fase 7,2 kW). Ter vergelijking: het thuis opladen van de KONA Electric 64 kWh duurt 7 uur en 25 minuten (3-fase 11 kW) of 9 uur en 35 minuten (1-fase 7,2 kW).

Net als de KONA Electric 64 kWh is de KONA Electric 39 kWh uitgerust met Hyundai’s Bluelink® dat de bestuurder in staat stelt via een app op de smartphone diverse functies van de auto op afstand te bedienen, zoals de climate control.

Status batterij checken

Bovendien kunnen gebruikers met Bluelink® op afstand de status van de batterij van hun KONA Electric checken, zodat ze weten wanneer ze die weer moeten opladen, en informatie over afgelegde ritten en de status van de auto raadplegen.

Het opladen van de Hyundai KONA Electric 39 kWh aan de wallbox thuis duurt 4 uur en 50 minuten.

Twee uitvoeringen

De KONA Electric 39 kWh is er in twee uitvoeringen – Comfort en Fashion – die qua specificaties exact gelijk zijn aan de gelijknamige uitvoeringen van de KONA Electric 64 kWh. Alle uitvoeringen en prijzen op een rij:

Uitvoering   Prijs
39 kWh Comfort   € 36.795,-
39 kWh Fashion   € 39.595,-
64 kWh Comfort   € 41.595,-
64 kWh Fashion   € 44.395,-
64 kWh Premium   € 48.395,-

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen