iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

AutoWeek: ‘Irritant goede’ IONIQ 5 klopt Ford Mustang Mach-E

Dat de IONIQ 5 een uitzonderlijke goede elektrische auto is, weten we van recensies in de media en reviews van berijders. Maar hoe goed is de IONIQ 5 als je hem afzet tegen vergelijkbare modellen van andere merken? Zoals de Ford Mustang Mach-E, net als de emissievrije Hyundai een elektrische nieuwkomer met een knipoog naar vroeger. AutoWeek zette de twee tegenover elkaar in een dubbeltest en kwam alvast tot een niet mis te verstane conclusie: ‘De IONIQ 5 is irritant goed’. Bekijk hieronder de video:

Maak een proefrit in de IONIQ 5

Een mooie overwinning dus voor de IONIQ 5! Benieuwd naar nog meer testnotities van deze krachtmeting? Lees het allemaal in AutoWeek nr. 35. Daarin gaat AutoWeek nog uitvoeriger in op de verschillen tussen de twee elektrische nieuwkomers. Zelf een keertje proefrijden in de IONIQ 5? Onze dealers verwelkomen je graag in hun showroom.


Maak een proefrit

Het moderne, luxe interieur van de IONIQ 5 van Hyundai.

Scherpe vanafprijs IONIQ 5

De IONIQ 5 is er al vanaf € 43.500. En dat is een ongelofelijk scherpe prijs voor wat hij allemaal te bieden heeft. De Crossover Utility Vehicle (CUV) is verkrijgbaar met keuze uit twee batterijpakketten en achterwiel- of vierwielaandrijving. In totaal zijn er vier uitvoeringen: Style, Connect, Connect+ en Lounge. In de standaarduitvoering Style is de IONIQ 5 (met 58 kWh-batterij) al zeer rijk uitgerust.


Ontdek de IONIQ 5

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen