iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Glazen bol: zo ziet jouw Hyundai er over 5 jaar uit

De nieuwe Hyundai i30 is onze glazen bol! Zijn nieuwe snufjes en designelementen ga je de komende jaren namelijk terugzien in al onze andere nieuwe modellen. Kijk maar:

1. Cascade grille – Als DNA-auto mag de Hyundai i30 als eerste model de nieuwe merkgrille dragen. Deze draagt de naam Cascade grille (trapsgewijze grille), verwijzend naar de metalen figuurtjes erin die naar beneden toe kleiner en onduidelijker worden, alsof het metaal smelt.2. Lijnenspel – Vanaf de bovenkant van de stoere koplampen loopt een strakke lijn via de portieren fraai door naar de achterlichten. Behalve sportief oogt de Hyundai i30 hierdoor ook praktisch, elegant en vooral tijdloos en dat ervaren heel veel mensen als prettig.3. Dashboard – Het mooie lijnenspel van de Hyundai i30 vind je ook binnenin de auto die iets breder geworden is dan zijn voorganger. Het doordachte ontwerp van het interieur, het lijnenspel van het dashboard en de smalle middenconsole geven de Hyundai een ruime indruk.4. Turbobenzinemotor – De nieuwe driecilinder 1.0 T-GDI met een vermogen van 88 kW (120 pk) en 170 Nm koppel gaan we zeker terugzien in heel veel andere nieuwe Hyundai’s. Vanwege zijn lage verbruik en CO2-uitstoot is het een zeer interessante motor voor de Nederlandse markt.5. Zwevende display – Via de zwevende 8-inch touchscreen kun je alle navigatie-, connectiviteits- en mediafuncties bedienen zonder dat je je ogen van de weg hoeft te nemen. De informatie wordt mooi en duidelijk weergegeven. Dankzij een software update is het systeem super snel.6. Slimme connectiviteit – In de toekomst zullen auto’s verbonden zijn met het dagelijks leven van mensen. Dat begint o.a. met de integratie van Apple CarPlay en Android Auto. Hiermee kun je je mobiele apparaten koppelen zodat je online kunt zijn zonder dat je aandacht wordt afgeleid.7. Draadloos opladen – Geen gepriegel meer met het aansluiten van stekkertjes tijdens het autorijden. In de middenconsole van de nieuwe Hyundai i30 bevindt zich namelijk het zogenoemde charge pad. Daarmee kun je je mobiele telefoon draadloos opladen tijdens de rit.8. Veiligheid – De Hyundai i30 is voorzien van meer veiligheidssystemen dan je ooit in een Hyundai bent tegengekomen, zoals Lane Keeping Assist System en Smart Cruise Control. Een primeur is de Driver Attention Alert. Dit systeem waarschuwt de bestuurder wanneer hij tekenen van vermoeidheid toont.Car configurator
Benieuwd welke snufjes er allemaal nog meer op de nieuwe Hyundai i30 zitten? Daar kun je heel eenvoudig achter komen met onze superhandige car configurator. Hiermee ‘bouw’ je in een handomdraai jouw favoriete Hyundai i30, met alles erop en eraan wat jij wilt!
 
Stel samen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen