iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Veiligheid, infotainment en connectiviteit in de nieuwe Hyundai i20

Hoe de nieuwe Hyundai i20 er vanbinnen en vanbuiten uit ziet hebben we je al uitgebreid getoond, maar wat zijn nu de meest in het oog springende features van deze compacte middenklasser en hoe ziet dat er in de praktijk uit? In de volgende video’s gaan we dieper in op drie belangrijke aspecten van de nieuwe Hyundai i20: veiligheid, infotainment en connectiviteit.

Video – veiligheid

De nieuwe Hyundai i20 biedt het meest veiligheidspakket in zijn klasse en voldoet daarmee aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. In onderstaande video focussen we ons op twee van de belangrijkste geavanceerde veiligheidsvoorzieningen van het model: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) en Driver Attention Warning (DAW) met Leading Vehicle Departure Alert (LVDA).

Video – infotainment

De nieuwe Hyundai i20 valt op door zijn toonaangevende infotainment-features, zoals een 10,25-inch touchscreen met ondersteuning van Apple CarPlay en Android Auto, en een Bose Premium-audiosysteem met zeven speakers en een krachtige subwoofer, stuk voor stuk geplaatst op de ideale posities voor de best mogelijke geluidskwaliteit. Bekijk hieronder de video:

Video – connectiviteit

De laatste video gaat over connectiviteit in de nieuwe Hyundai i20. In de middenconsole bevindt zich een pad om eenvoudig je smartphone draadloos op te laden. Bovendien is het systeem compatible met Android Auto en Apple CarPlay zodat je je smartphone (draadloos) kunt verbinden en je muziek-, telefoon- en app-functies op het grote scherm kunt bedienen.

Blijf op de hoogte

De nieuwe Hyundai i20 komt in de zomer van 2020 naar Nederland. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Hyundai i20? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale Hyundai i20-nieuwsbrief.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen