iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Hyundai en &Charge belonen EV-rijder voor opladen en feedback

Hyundai gaat samenwerken met loyaliteitsprogramma &Charge. Het gezamenlijke doel is om het opladen van EV’s aan openbare laadstations prettiger en voordeliger te maken.

Punten voor gratis laden

Berijders van een Hyundai-EV die de Charge myHyundai-app gebruiken, sparen met het loyaliteitsprogramma &Charge bonuspunten die ze kunnen gebruiken voor gratis opladen aan een openbaar laadstation. Er zijn genoeg openbare laadstations om punten te verdienen, want het programma wordt geïntroduceerd in vijf landen; behalve Nederland zijn dat Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Feedback leveren

EV-rijders verdienen de bonuspunten, ‘&Charge Kilometres’, door via het &Charge-platform feedback te geven over de openbare laadstations waar ze hebben geladen en hun ervaringen. Die punten kunnen ze inwisselen voor tegoedbonnen, waarmee ze met de Charge myHyundai-app gratis aan een openbaar laadstation kunnen opladen. De verzamelde feedback van de klanten wordt gebruikt om de openbare laadstations en de infrastructuur te verbeteren.

Eerste duurzame loyaliteitsprogramma

&Charge is het eerste duurzame op e-mobiliteit gerichte loyaliteitsprogramma van Europa. Klanten kunnen bij meer dan 1.500 online winkels en nu dus ook openbare laadstations met hun aankopen ‘&Charge Kilometres’ verdienen. Het bedrijf &Charge is CO2-neutraal: het vermijdt, reduceert en compenseert niet alleen CO2-emissies van zijn eigen activiteiten, maar ook die van zijn klanten.

Ontdek alles over elektrisch rijden met Hyundai

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen