iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Exclusief introductiemodel IONIQ 6 First Edition binnenkort online te bestellen

Rij jij straks als eerste in een IONIQ 6? Hyundai presenteert een exclusieve introductieversie van de nieuwkomer, de IONIQ 6 First Edition, en binnenkort krijg je de gelegenheid een van de allereerste exemplaren van dit topmodel online te bestellen. Wees er wel snel bij, want de IONIQ 6 First Edition komt slechts in een gelimiteerde oplage naar Nederland.

De IONIQ 6 First Edition is zeer compleet uitgevoerd en voorzien van allemaal slimme technologie├źn. Voor deze speciale introductieversie is er keuze uit vier kleuren: Biophilic Blue Pearl, Serenity White Pearl, Nocturne Grey Pearl en Gravity Gold Matte.

Eerst een Click to Buy-account aanmaken

Om dit exclusieve topmodel te kunnen bestellen moet je wel eerst een Hyundai Click to Buy-account aanmaken. Wij raden je aan dat alvast te doen, dat scheelt tijd als de online verkoop van start gaat. Meer informatie hierover vind je op deze website.

De prijzen, exclusieve exterieur- en interieurdesignelementen van de IONIQ 6 en de exacte startdatum van het online bestellen worden bekendgemaakt op 24 oktober om 10.00 uur. Niks missen van alle ontwikkelingen rond de IONIQ 6 First Edition?

Alles over de IONIQ 6 First Edition

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen