iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Exclusief introductiemodel IONIQ 6 First Edition: reserveren vanaf 9 november

Hyundai viert de komst van de IONIQ 6 met een exclusief introductiemodel, de IONIQ 6 First Edition. Dit speciale topmodel komt in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren naar Nederland en kun je op 9 november 2022 vanaf 10.00 uur online reserveren via het Cl!ck to Buy-platform van Hyundai. Benieuwd naar de IONIQ 6 First Edition?

Meer over de IONIQ 6 First EditionDe IONIQ 6 First Edition is een zeer exclusieve versie van de nieuwe elektrische Hyundai. Dit topmodel met het 77,4 kWh-accupakket en vierwielaandrijving heeft een gecombineerd vermogen van 325 pk en 605 Nm aan koppel en staat op 20-inch lichtmetalen matzwarte velgen met 245/40 R20-banden (Pirelli). In deze configuratie bedraagt het rijbereik tot 519 km (volgens WLTP).

De Hyundai IONIQ 6 First Edition komt in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren naar Nederland.

Glanzend zwarte sierlijsten en buitenspiegelkappen

Glanzend zwarte sierlijsten aan de voorzijde, achterzijde en op de flanken en glanzend zwarte buitenspiegelkappen benadrukken de strakke look van de IONIQ 6 First Edition. Ook de dorpels en het Hyundai-logo aan de voor- en achterzijde zijn uitgevoerd in de kleur zwart. Voor deze speciale introductieversie van de IONIQ 6 is er keuze uit vier kleuren.

Binnenin geniet je eveneens van bijzondere designaccenten die uniek zijn voor de IONIQ 6 First Edition, waaronder een glazen schuif-/kanteldak, zwarte hemelbekleding, speciale ‘First Edition’ lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen en ECONYL®-vloermatten.

De IONIQ 6 First Edition wordt geleverd inclusief een jaar gratis IONITY Premium-laadpakket. Opladen met IONITY betekent: profiteren van hoge laadsnelheden en korte laadsessies – met 100% hernieuwbare energie voor emissievrij en CO2-neutraal rijden – bij meer dan 1.700 krachtige IONITY-oplaadpunten langs de belangrijkste Europese snelwegen.

Binnenin geniet je van bijzondere designaccenten die uniek zijn voor de Hyundai IONIQ 6 First Edition.

Reserveren via Hyundai Cl!ck to Buy-platform

Om de IONIQ 6 First Edition vanaf 9 november 2022 online te kunnen reserveren moet je eerst een Hyundai Cl!ck to Buy-account aanmaken. Doe dit op tijd, nog voor het reserveren echt van start gaat. Op het Hyundai Cl!ck to Buy-platform kun je je voorkeursdealer kiezen, accessoires toevoegen aan je bestelling en de gewenste bezorgmethode selecteren.

Wanneer je een reservering heb geplaatst via Cl!ck To Buy krijg je binnen enkele minuten bericht of de reservering gelukt is of niet. Heb je een reserveringsbevestiging ontvangen, dan krijg je kort daarna een persoonlijke offerte van de door jou gekozen Hyundai-dealer. Zodra je het aanbod van de Hyundai-dealer is geaccepteerd, kan de aankoop worden afgerond via Cl!ck To Buy of in de showroom van de Hyundai-dealer.

Mocht een reservering niet succesvol zijn, dan wordt de aanvraag op een reservelijst geplaatst. Als een andere klant zijn of haar reservering annuleert of de offerte van de Hyundai-dealer niet tijdig accepteert, krijgt de volgende persoon op de wachtlijst (voor de desbetreffende carrosseriekleur) de optie tot koop.

De Hyundai IONIQ 6 First Edition met speciale ‘First Edition’ lederen/stoffen (Tartan) bekleding voor de stoelen.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws rond de IONIQ 6? Schrijf je in voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief.
Inschrijven IONIQ 6-nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen