iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Primeur: eerste Hyundai EV-showroom speciaal voor elektrische modellen

De elektrische auto is here to stay en dat merk je natuurlijk ook bij de Hyundai-dealer. In de showroom en de werkplaats verschijnen steeds meer hybride-, plug-in hybride- en batterij-elektrische modellen en uiteraard lopen onze dealermedewerkers voorop met hun kennis op het gebied geëlektrificeerde auto’s. En we gaan nog een stapje verder; zo opent Wittenberg Utrecht als eerste Hyundai-dealer van Nederland een EV-showroom speciaal voor elektrische modellen.

Wittenberg Utrecht is de eerste Hyundai-dealer van Nederland met een EV-showroom speciaal voor elektrische modellen.

Nieuw en toonaangevend concept

De EV-showroom is een nieuw en toonaangevend concept dat Hyundai in Nederland en heel Europa gaat doorvoeren. Wittenberg Utrecht is de eerste Hyundai-dealer in Nederland én een van de eersten in Europa die een EV-showroom heeft geopend. De komende jaren introduceert Hyundai steeds meer EV-showrooms.

In de Hyundai EV-showroom draait alles om elektrisch rijden. Uiteraard tref je er alle elektrische modellen van Hyundai, maar je vindt er ook diverse interactieve installaties. Zoals beeldschermen die elk een eigen thema van extra uitleg voorzien en vragen van klanten beantwoorden. Zo kom je alles te weten over elektrisch rijden, connectiviteit en alles wat daarmee te maken heeft.

De EV-showroom is een nieuw en toonaangevend concept dat Hyundai in Nederland en heel Europa gaat doorvoeren.

Zelf je EV virtueel configureren

In de EV-showroom staat ook een zogenoemde Consulting-tafel, waaraan klanten hun nieuwe elektrische Hyundai virtueel geheel naar eigen wens kunnen configureren en het resultaat kunnen bekijken. Natuurlijk zijn in de EV-showroom ook dealermedewerkers aanwezig die de klanten ontvangen en van de gevraagde informatie voorzien.

Wittenberg Utrecht is een van de Hyundai-dealers die onlangs zijn onderscheiden met de Excellent Dealer Award 2023. Elk jaar beloont de Nederlandse Hyundai-importeur een selecte groep dealers die uitmuntend scoren op het gebied van klanttevredenheid. De andere Hyundai Excellent Dealers 2023 zijn Autogroep Twente, Van Mossel Automotive Group.

In de Hyundai EV-showroom draait alles om elektrisch rijden. Uiteraard tref je er alle elektrische modellen van Hyundai.

Voorop met elektrisch rijden

De EV-showroom past binnen de strategie van Hyundai om in de toekomst alleen nog maar elektrische auto’s te verkopen. Nu al loopt Hyundai wereldwijd voorop met zijn hybride-, plug-in hybride- en volledig elektrische aandrijflijnen en brandstofceltechnologie. Benieuwd wat Hyundai allemaal te bieden heeft op het gebied van elektrisch rijden?Meer over elektrisch rijden

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen