iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Dit is SEVEN, een elektrische SUV met IONIQ-genen

Dat de IONIQ 5 de komende jaren gezelschap gaat krijgen van twee minstens zo bijzondere bloedverwanten was al bekend, maar nu kunnen we je ook enkele onthullende foto’s laten zien. Het gaat om teaserbeelden van een gloednieuwe concept car die luistert naar de naam SEVEN. Dit studiemodel wordt 17 november officieel onthuld op AutoMobility LA in Los Angeles.

Het interieur van Hyundai’s concept car SEVEN.

Toekomstige designrichting van Hyundai

SEVEN verwijst naar een elektrische SUV die Hyundai’s nieuwe line-up-merk voor batterij-elektrische auto’s (BEV’s) IONIQ komt versterken. De concept car weerspiegelt de toekomstige designrichting en technologische vooruitgang van Hyundai.

Uiterlijk valt SEVEN op door zijn slanke vorm en vanbinnen springt vooral de enorme ruimte in het oog. Het interieur met veelal duurzame materialen oogt als een lounge-achtige belevingsruimte zoals we ook al kennen van de IONIQ 5 die eerder dit jaar werd geïntroduceerd.

Het interieur van Hyundai’s concept car SEVEN.

IONIQ 5 eerste telg van line-up-merk

IONIQ, Hyundai’s line-up-merk dat zich exclusief richt op batterij-elektrische auto’s, telt vooralsnog één model: de IONIQ 5. Het is de eerste BEV van Hyundai die is gebouwd op het E-GMP-platform, wat onder meer ultrasnelladen met 800V mogelijk maakt.

De officiële onthulling van SEVEN vindt plaats op 17 november op AutoMobility LA in Los Angeles en is online te volgen. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond SEVEN? Houd dan deze website goed in de gaten.

Het interieur van Hyundai’s concept car SEVEN.

NIEUWSBRIEF AANVRAGEN

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen