iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

VIDEO: driften in een bestelauto met 408 pk!

Van een gewone bestelauto verwacht je niet direct heel erg sportieve prestaties. En al helemaal geen rokende banden, een brullende motor en grote rode remklauwen. In Australië dachten ze daar iets anders over. Naar het voorbeeld van de hot hatches Hyundai i30 N en i30 Fastback N toverden ze een Hyundai iMax (H300 in Nederland) om tot een vette N-bestelauto met onder de kap een dikke 408 pk sterke 3.5 liter V6 met twee turbo’s. En daarmee kun je fantastisch driften, kijk maar:

Achttraps automaat met schakelflippers

Hyundai heeft geen plannen om de iMax N in productie te nemen. Het blijft bij dit ene exemplaar. Nice to know: de supersnelle bestelauto is uitgerust met een achttraps automaat met schakelflippers, staat op speciale 19-inch lichtmetalen wielen en is uiteraard achterwielaangedreven.

De supersnelle bestelauto Hyundai iMax N staat op speciale 19-inch lichtmetalen wielen en is achterwielaangedreven.

Stoere Performance Blue-lakkleur

De N-bestelauto van Hyundai is gespoten in de stoere Performance Blue-lakkleur die we kennen van de Hyundai i30 N en i30 Fastback N. De dubbele uitlaat, op maat gemaakte bodykit, elektronisch geregelde schokdempers en het speciale remsysteem maken de iMax N helemaal af.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Hyundai? Meld je dan nu aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Hyundai.

Nieuwsbrief aanvragen

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen