iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Nieuwe TUCSON verslaat Seat Ateca met grote overmacht in Dubbeltest AutoWeek

De eerste rijimpressies van de nieuwe TUCSON zijn veelbelovend. De autopers prijst de SUV om zijn heerlijke looks, moderne – geëlektrificeerde – aandrijflijnen en rijke uitrusting. Maar hoe goed is de nieuwe TUCSON nu werkelijk? Daar kom je natuurlijk pas echt achter door hem te vergelijken met de concurrentie. Hoe brengt de nieuwe TUCSON het er bijvoorbeeld van af tegen de Seat Ateca? AutoWeek zette de twee SUV’s tegenover elkaar in een Dubbeltest. Bekijk hieronder de video:

Boek een proefrit aan huis!

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe TUCSON? Hij staat klaar om door jou ontdekt te worden! Langskomen in de showroom is momenteel helaas niet mogelijk, maar een proefrit aan huis wél. Dat is veilig en vertrouwd en wij brengen – op afspraak – de TUCSON langs wanneer jou dat uitkomt. Zo kun je helemaal zelf ervaren waarom deze veelbesproken en bejubelde auto wordt bestempeld als misschien wel de beste SUV in zijn klasse.


Vraag nu een proefrit aan

De supersportieve Hyundai TUCSON N Line met zijn aerodynamische spoiler en stoere lichtmetalen 19-inch velgen.

Sportieve TUCSON N Line

Van de nieuwe TUCSON is nu ook de speciale N Line-uitvoering onthuld. En wat een supersportieve SUV is dat geworden! Wat dacht je van een extra aerodynamische spoiler, opvallende uitlaten met dubbele eindpijpen, stoere lichtmetalen 19-inch velgen en wielkastranden in carrosseriekleur? En check vooral ook de heerlijke sportstoelen met N-logo, het speciale N-stuurwiel en de metalen pedalen. Meer weten over de TUCSON N Line?


Ontdek de TUCSON N Line

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen