iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bezoek gratis de Voorjaarscheck bij de Hyundai-dealer

Zeker weten of jouw Hyundai de winter goed heeft doorstaan? Dat je met een gerust hart een lange zomerse trip kunt maken? Ga dan langs bij de Hyundai-dealer voor een Voorjaarscheck. Dat kan de hele maand mei en het is nog gratis ook! En een afspraak maken is niet nodig. Kortom: binnen zonder kloppen!

Op een auto moet je volledig kunnen vertrouwen, of je nu een korte of een lange trip voor de boeg hebt. Jouw Hyundai-dealer checkt ’m van onder tot boven. Gratis! Het enige wat je hoeft te doen is een MijnHyundai-account aanmaken. En ook dat is gratis!


Registreer gratis


Inspectierapport

Tijdens de Voorjaarscheck wordt je Hyundai gecontroleerd op de belangrijkste onderhouds- en veiligheidspunten, zoals bandenspanning, remvloeistof, koelvloeistof, V-riemen, airco, accu en verlichting. Je ontvangt na afloop het inspectierapport met onze bevindingen en eventueel advies.

Kortingscoupons
Naast de gratis Voorjaarscheck biedt de Hyundai-dealer tevens scherpe aanbiedingen op onder andere een aircocheck en banden. Download voor extra voordeel de kortingscoupons op MijnHyundai.nl.

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen