iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

‘De IONIQ 6 is oprecht een sexy EV’

Kun jij ook niet wachten tot de IONIQ 6 bij de Hyundai-dealer in de showroom staat en je hem mee kunt nemen voor een proefrit? Nog eventjes geduld, want zijn entree komt nu snel dichterbij. Tot die tijd kun je alvast (nog) meer over de elektrische Hyundai te weten komen aan de hand van onderstaande impressies.

Autoblog

‘De Hyundai IONIQ 6 is oprecht een sexy EV’, vindt Autoblog. ‘Technisch zit hij supergoed in elkaar. Het is een heel gestroomlijnde auto met een cw-waarde van 0.21, dat is erg lekker voor de actieradius. Als je wat meer snelweg rijdt gaat die stroomlijn zich nog meer uitbetalen. En na een kwartiertje laden zit de hele accu weer vol.’ Bekijk hieronder de volledige review van Autoblog.

Activ

‘Binnenin is de IONIQ 6 minimalistisch vormgegeven en dat ziet er heel cool uit’, aldus Activ. ‘Je kunt de binnenverlichting helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. De IONIQ 6 heeft veel handige opbergvakken met voldoende plek voor allerlei spullen en ruimte om je telefoon neer te leggen en natuurlijk op te laden.’ Benieuwd wat Activ verder vindt van de IONIQ 6?

Blijf op de hoogte

De IONIQ 6 is na de IONIQ 5 het tweede model van Hyundai’s nieuwe line-up-merk IONIQ, dat zich exclusief richt op volledig elektrische auto’s. Op de hoogte blijven van het nieuws rond de IONIQ 6? Houd dan deze blog goed in de gaten. Of meld je aan voor de speciale IONIQ 6-nieuwsbrief, dan mis je helemaal niets.Inschrijven IONIQ 6-nieuwsbrief

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen