iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Rijtest Hyundai TUCSON, een auto voor fijnproevers

Bij Autoblog – dé autosite voor petrolheads – smullen ze van snelle bolides, maar lopen ze ook best wel warm voor minder brullende auto’s die op andere manieren de aandacht trekken. Zoals de Hyundai TUCSON, een luxe SUV die vooral opvalt door zijn uitgesproken design. Geen auto dus voor snelheidsduivels, maar voor fijnproevers. Wat vindt Autoblog daarvan? Check onderstaande video.

100 % elektrisch rijden wanneer jíj dat wilt

De nieuwe Hyundai TUCSON is er in veel varianten en een van de meest in het oog springende is wel de TUCSON Plug-in Hybrid. Deze revolutionaire SUV kun je opladen aan een stopcontact en heeft een riante elektrische actieradius tot wel 56 km (volgens WLTP). Met de Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid rijd je elektrisch wanneer jíj dat wilt – en met ondersteuning van de benzinemotor als dat nodig is. Goed nieuws dus als je extra schoon en zuinig wilt rijden én op een volle tank extra ver wilt komen.


Ontdek de TUCSON Plug-in Hybrid

De Hyundai TUCSON is ook in de supersportieve N Line-uitvoering, met onder meer stoere lichtmetalen 19-inch velgen en een uitlaat met dubbele eindpijpen.

Voor de sportieve SUV-rijder: TUCSON N Line

Sportieve SUV-rijders opgelet: de nieuwe TUCSON is er ook in de speciale N Line-uitvoering. En wat een supersportieve SUV is dat! Wat dacht je van een extra aerodynamische spoiler, een opvallende uitlaat met dubbele eindpijpen, stoere lichtmetalen 19-inch velgen en wielkastranden in carrosseriekleur? En check vooral ook de heerlijke sportstoelen met N-logo, het speciale N-stuurwiel en de metalen pedalen. Benieuwd naar de foto’s?


Ontdek de TUCSON N Line

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen