iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Bob de Jong schrijft geschiedenis in rallyauto Hyundai i20 R5

Bob de Jong heeft Hyundai de allereerste overwinning op Nederlands grondgebied bezorgd. Hij deed dat in de Visual Art Rally die in en rond Barneveld werd verreden. In zijn rallyauto Hyundai i20 R5 leidde Bob de Jong van begin tot eind en noteerde hij maar liefst zes snelste tijden in negen klassementsproeven. Al na de eerste vier (gewonnen) proeven ging Bob de Jong riant aan de leiding met een voorsprong van bijna een halve minuut op de concurrentie. Bekijk hieronder de spectaculaire beelden.

Rallyauto Hyundai i20 R5 met 280 pk

Bob de Jong is wereldwijd een van de vele tientallen rallyrijders die in een Hyundai i20 R5 rijden. De prestaties van de vierwielaangedreven rallyauto met viercilinder 1,6 liter turbomotor zijn indrukwekkend: het vermogen bedraagt 280 pk en de acceleratie is ronduit explosief.

Foto: Erik van ’t Land/RallyPicture

Gratis proefrijden in de Hyundai i20

Wist je dat de rallyauto Hyundai i20 R5 van Bob de Jong is gebaseerd op de productieversie van de Hyundai i20 die gewoon bij jouw Hyundai-dealer in de showroom staat? Die moet je zeker een keer komen uitproberen! Ontdek de Hyundai i20 of maak een gratis proefrit.

Proefrijden in de Hyundai i20

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen