iMOTION

Het digitale magazine van Hyundai
iMOTION
Het digitale magazine
van Hyundai

Binnenkort in elke nieuwe Hyundai: Bluelink

Realtime informatie over het weer? Op afstand climate control regelen, zodat je auto op perfecte temperatuur is zodra je instapt? Of een pushbericht op je smartphone zodra je vergeet je auto te vergrendelen? Het kan allemaal met Hyundai's slimme connectiviteitsdienst Bluelink, die je binnenkort in elke nieuwe Hyundai vindt.

Dit jaar is Bluelink het eerst beschikbaar in de nieuwe IONIQ-familie, en de komende twee jaar ook in de andere modellen van Hyundai. De nieuwe dienst biedt Hyundai-rijders dankzij de nieuwste technologieën extra comfort, veiligheid en gebruiksgemak.

Handige functies

Met de functie LIVE Services heb je altijd real-time informatie over het weer en het verkeer, maar ook over beschikbare parkeerruimte, tank- en laadstations in de omgeving. Een standaardfunctie van Bluelink is eCall, waarmee je met één druk op de knop alle hulpdiensten activeert als dat nodig is. Na een ongeluk waarbij de airbags zijn geactiveerd, worden de hulpdiensten zelfs automatisch gealarmeerd. Met de 'My Trips'-functie analyseer je jouw rijstijl dankzij belangrijke informatie over jouw afgelegde ritten.

Altijd en overal controle

Met Bluelink verbindt de Hyundai-rijder zijn auto met de Bluelink-app op zijn smartphone. Zo heeft de bestuurder altijd en overal controle over zijn auto: door bijvoorbeeld vanuit huis je climate control te regelen, zodat je auto perfect op temperatuur is zodra je instapt. Of bijvoorbeeld een pushbericht op je smartphone zodra je vergeet je auto te ontgrendelen, én de mogelijkheid om 'm te vergrendelen via de app. En ben je je auto kwijt? Met de 'Find My Car'-functie activeer je de claxon en verlichting van je auto, zodat je 'm makkelijk terugvindt in een volle parkeergarage. Ook geeft de app de laatste informatie over jouw auto en hoe het gesteld is met de banden, remmen, airbags en andere veiligheidsvoorzieningen. En wordt het inbraakalarm van je Hyundai geactiveerd? Dan ontvang je een pushbericht op je smartphone.

Steeds meer diensten

En rijd je een elektrische of plug-in elektrische Hyundai? Dan kan Bluelink nóg meer: het opladen van de batterij op afstand regelen bijvoorbeeld, of even de laadstatus checken op je smartphone. Maar daar stopt de technologie niet. "De komende jaren mogen Hyundai-rijders meer intrigerende Bluelink-diensten in hun auto verwachten, aangezien de technologie steeds verder wordt ontwikkeld", zegt Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product bij Hyundai.

Alles over Bluelink

Lees ook

Meer berichten

Hyundai verhalen

Uitgelichte berichten

Meer verhalen